Luminiţa Barcari – candidatul PNL pentru Primăria Feteşti – adepta dialogului

Distribuie articolul:

Doamna deputată şi-a consolidat echipa de campanie, luându-şi alături oameni, în primul rând prieteni, care să o ajute în misiunea menită a-i convinge pe locuitorii municipiului Feteşti, că dânsa ar putea face mult mai multe pentru localitatea care, actualmente, e condusă politico-administreativ de domnul Laurenţiu Şonchereche.

Şi-aşa cum se obişnuieşte, împreună cu echipa de campanie a luat la pas străzile, parcurile, împrejurimile blocurilor, şi-acolo unde cetăţenii şi-au găsit răgazul necesar, dar şi disponibilitatea de a sta de vorbă cu un politician, a răspăuns întrebărilor adresate, şi a făcut promisiuni care, în opinia dumneaei, nu vor fi deşarte.  

 “A fost o experiență incredibilă să ascult poveștile voastre, să aflu nevoile și preocupările voastre și să simt pulsul vieții comunității noastre.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați acordat timpul vostru și mi-ați împărtășit gândurile și sentimentele voastre. Feedback-ul vostru este extrem de valoros pentru mine și mă motivează să continui să muncesc pentru binele comunității noastre. Promisiunile pe care le-am făcut astăzi nu sunt doar cuvinte goale, ci angajamente sincere pe care îmi doresc să le onorez.

Invit și mai departe fiecare cetățean să își facă auzită vocea și să împărtășească idei și preocupări. Doar împreună putem construi un viitor mai luminos pentru comunitatea noastră.

Vreau să vă asigur că sunt mereu deschisă la dialog și că ușile mele sunt întotdeauna deschise pentru oricine dorește să își exprime opiniile și sugestiile.”

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *