RAJA NU MAJOREAZĂ TARIFUL LA APĂ

Distribuie articolul:

RAJA Constanţa îşi înştiinţează clienţii că nu va majora tariful la apă cel puţin până la finalul anului, în ciuda zvonurilor apărute pe reţelele de socializare şi în mediul online.

„Ca urmare a unor postări şi comentarii în mediul on-line referitoare la majorarea, începând cu data de 1 octombrie 2020, cu 50 % a preţurilor/tarifelor pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare, practicate de RAJA S.A., precum şi intenţia şi dorinţa unor aleşi locali de a iniţia referundum pentru reducerea preţului la apă, facem următoarele precizări:

RAJA S.A. NU va majora tariful începând cu data de 01 octombrie şi nici până la finalul anului curent! Ultima creştere a tarifelor a fost realizată în luna ianuarie 2019. Prin urmare, în aproape doi ani, RAJA S.A. nu a aplicat măriri de tarife şi nici măcar ajustări cu indicele de inflaţie, deşi în ultima perioadă costurile curente cu energia electrică, combustibilii şi alte materiale necesare întreţinerii şi amortizării instalaţiilor au crescut considerabil.”

La ora actuală, preţul aplicat de RAJA S.A. la apă potabilă se află pe locul 12 în clasamentul naţional în rândul celor 45 de operatori regionali de profil.

Dacă tot se doreşte a se veni în sprijinul cetăţenilor cu organizarea unui Referendum, vă propunem ca tema acestuia să fie reducerea tuturor preţurilor plătite de către cetăţeni pentru utilităţile publice şi, pe lângă apă, să se aibă în vedere şi scăderea preţurilor pentru gaze, energie electrică, energie termică, salubritate etc.

Biroul de presă


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *