Primăria Urziceni închiriază spaţii în Bazar

Distribuie articolul:

Ne-am hotărât să anunţăm, convinşi fiind că şi din astfel de activităţi fac oarece profit (politic, desigur, că nu avem dovezi pe care să se susţină bănuiala că e vorba şi despre bănuţi sub formă de „parandărăt”) cei care diriguiesc toate câte se află pe domeniul public.

Aşadar, Primăria municipiului Urziceni va organiza în data de 25 Mai 2017, ora 10:00, o LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, având ca obiect ÎNCHIRIEREA celor 32 de spaţii din Hala BAZAR, din Piaţa Agroalimentară. Închirierea se va face pentru următorii 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de prelungire a contractelor, desigur! Condiţiile de participare le puteţi afla de la Urziceni chiriiPrimărie, camera 9. Înainte de a vă deplasa, puteţi telefona şi afla şi alte informaţii, la telefon: 0243.254.975

Dosarul întocmit întru obţinerea unui astfel de spaţiu comercial se va depune la Registratura Primăriei până cel târziu în data de 22 Mai 2017, ora 16:00 . Nu ştim ce sume de bani încasează Primăria din asemenea chirii, şi nici cât de fiscalizată este activitatea din Bazar! Cel mai probabil, ca şi în cazul altor Primării, veniturile sunt insignifiante, în comparaţie cu câştigul celor care au în Fişa postului să se preocupe de astfel de activitate derulată pe domeniul public-privat aflat în administrarea UAT.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *