DIAMI LACTATE

Distribuie articolul:

Diami este una din mărcile cunoscute de produse de pe piaţa lactatelor din estul şi sud-estul Romaniei. Clienţii noştri sunt fideli acestei mărci în primul rând datorită calităţii produselor, calitate ce am menţinut-o de-a lungul anilor şi a seriozităţii cu care am abordat relaţia cu aceştia. Fabrica are o tradiţie de 20 ani în domeniul procesării produselor lactate, şi-i reuneşte pe unii dintre cei mai buni specialişti în domeniu. Echipa noastră beneficiază de o experieţă bogată în procesarea produselor lactate, ceea ce este un mare avantaj în menţinerea calităţii. Istoria fabricii începe în anul 1994. Acesta a marcat debutul activităţii fabricii de produse lactate, care la vremea respectivă dorea să umple un gol pe piaţă. Cantitatea procesată era mult mai mică, dar treptat, datorită cerinţelor pieţei, fabrica şi-a mărit capacitatea de producţie, ajungând să proceseze în jur de 1.000.000 litri de lapte lunar. Locaţia prezentă a fabricii este nou construită cu ajutorul unui program SAPARD. Valoarea proiectului a fost de 2,5 milioane euro şi a fost finalizat la sfârşitul anului 2006. Astfel dotările, organizarea, managementul calităţii, se ridică cu uşurinţă la cele mai înalte standarde europene. Grija pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii s-a concretizat în implementarea sistemului HACCP şi în obţinerea certificărilor ISO 9001ISO 22000 precum şi FSSC 22000. 8e959e6da9028c810af42cbb635272e2DIAMI deţine şi o fermă de vaci de lapte situată în imediata apropiere a oraşului, nu departe de fabrică. Acest lucru este un avantaj în asigurarea calităţii produselor deoarece laptele este prelucrat la scurt timp după ce a fost muls. Ferma noastră a beneficiat de mai multe investiţii în cursul timpului atât din resurse proprii cât şi cu sprijinul fondurilor europene, cea mai recentă dintre ele fiind finalizată în anul 2012. Astfel în acest moment sunt respectate toate standardele în domeniu iar tehnologia utilizată este de ultimă generaţie.

Văcuţele noastre beneficiază de stabulaţie liberă iar sala de muls este complet automatizată ceea ce înseamnă atingerea a doua dintre cele mai importane obiective:

  • Igiena mulsului ce se traduce într-un lapte de calitate înaltă
  • Supravegherea atentă a reproducţiei rezultând un control foarte strict al efectivului

Totodată deţinem şi teren agricol unde producem necesarul de furaje pentru ferma zootehnică, în aceste condiţii având sub control întregul lanţ începând de la furaje până la produsele lactate care ies pe poarta fabricii.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *