Uleiul de top marca Expur: UNTDELEMN DE LA BUNICA

Distribuie articolul:

Totul a început în anul 1999.

Un grup de antreprenori români a văzut atunci o oportunitate extraordinară de a crea valoare atât pentru consumatori, cât şi pentru ei. “Bunica” s-a născut ca idee, rezonând la nevoile celor din jur, aşa cum numai o adevarată bunică poate face, dar şi pentru a rezolva o situație practică.

Mai întâi, a fost producţie de margarină la Craiova. Pentru aceasta, a fost construită o rafinărie la cele mai înalte standarde de calitate. Însă cantitatea de ulei rafinat realizată era mult mai mare decât cea necesară productiei de margarină. Şi aşa s-a născut ideea uleiului îmbuteliat.

 Brand-ul a urmat la scurt timp după acel moment, fiind ingredientul principal fără de care niciun produs nu poate avea viaţă.

“Untdelemn de la Bunica” s-a născut: o marcă plină de personalitate, care ieşea din tipare, având un nume sincer, care transmitea, de la bun început, ce vei găsi în interiorul ambalajului: un ingredient cum numai bunica ştie să facă, cum numai în cămara ei mai putem descoperi: “uleiul bun, fin, care nu taie maioneza, care dă gust bun salatei”.

În 2005, ghidaţi de nevoia de a prăji în condiţii de siguranţă, cu aceleaşi rezultate (o vorbă “din popor” spune că uleiul încins se arde şi devine toxic), “Untdelemn de la Bunica” a venit cu un produs unic pe piaţa de ulei îmbuteliat: noua soră, mai mică, a “Bunicii”, “Untdelemn de la Bunica pentru prăjit”. Creat special pentru a prăji, produsul este combinaţia unică şi echilibrată dintre un ulei de floarea-soarelui obişnuit şi un ulei de floarea-soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic. Pentru a obţine cartofi gustoşi care să absoarbă cât mai puţin ulei, aceştia trebuie prăjiţi în ulei încins, într-o baie generoasă, de preferinţă un ceaun sau o friteuză, în porţii potrivite pentru a prinde crustă imediat. Astfel, cartofii absorb mai puţină grăsime, iar, la final, vă alegeţi cu o porţie de cartofi frumos rumenţi, fragezi şi savuroşi. Acest sfat este valabil şi pentru paneuri sau carne.

Sora mai mare “Untdelemn de la Bunica” a rămas pentru gătit şi salate, şi din acest motiv, a fost îmbogăţită cu vitamina D. În 2015, datorită preocupării tot mai mari pentru o alimentaţie sănătoasă şi cât mai puţin procesată / preparată, şi ca o completare a beneficiilor oferite de marca “Untdelemn de la Bunica”, a apărut mezina familiei, “Untdelemn de la Bunica Omega 3”, un ulei rafinat de rapiţă ideal pentru salate şi sosuri.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *