Ziua Tatălui Slobozean – o penibilă preocupare a edilului-şef

Distribuie articolul:

În timp ce atâtea şi-atâtea bunuri/active  edilitar-gospodăreşti arată proasta gestionare a activităţii Primăriei municipiului Slobozia, în timp ce „găurile” în bugetul local se adâncesc din cauza cheltuielilor suplimentare pricinuite de întârziatele investiţii de genul „Modernizare Piaţa Revoluţiei” ;  „Platforma IMM” ; „Reţeaua de apă din puţuri” coroborată cu  Canalizarea/Epurarea care funcţionează defectuos, ce credeţi că face onor edilul-şef?

Ei bine, Mocioniu are aroganţa născută din tupeu, să anunțe organizarea primei ediții a Zilei Tatălui Slobozean!  Potrivit comunicatului de presă, duminică, 14 mai, tații din oraș primesc provocarea unui concurs de grătare! Pasionații de gătit în aer liber sunt așteptași cu familia și prietenii la Pădurea Peri, de la ora 10, pentru a-și demonstra talentul și priceperea la pregătirea celor mai gustoși mici sau a celei mai rumenite fripturi!   Concurenții trebuie să se prezinte la competiție împreună cu copiii, care îi pot susține în timpul probei de gătit. Materia primă este asigurată de concurent!  Juriul va fi format dintr-un maistru bucătar (specialist în gastronomie) și din doamne/domnișoare din presa locală, iar premiile vor fi acordate în funcție de îndemânare concurentului, precum și de calitatea și aspectul produsului finit. Câștigătorii primesc ca premii grătare, dar și diplome pentru: ”Cel mai dolofan mititel”, “Cea mai savuroasă friptură”, “Cea mai atractivă pulpă de….porc”, “Cea mai tentantă pulpă de….pui”, “Cel mai apetisant piept de….pui”. Fiecare concurent poate participa în cadrul acestui concurs la una sau mai multe categorii. Înscrierile se fac la biroul de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Slobozia sau la fața locului, în ziua concursului!

 


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Ziua Tatălui Slobozean – o penibilă preocupare a edilului-şef

 1. 🙂 nu e prima ediție. Am văzut io acum vreo doi-trei ani o zi de asta cu grătăreala Sloboziei…de dădea Sandu Stoica diplome și premii. Fu haioasă emisiunea și parcă am zis atunci că lipseau lăutarii. 🙂 Așa că dacă ne anunță primarul că arvunește un taraf,adică pe Taraful Norocel…merg și io-n Crâng la o bere. 😉

 2. Vreau sa repun in atentia publicului dar mai ales a autoritatilor fapte grave de incalcare a legilor si a conduitei din comunitate.
  De ani buni in fata scarii D a blocului B 36 si spatele blocului B 35 din Slobozia, ambele blocuri invecinate cu Liceul Tehnologic Inaltarea Domnului aproape in fiecare seara se fac gratare cu muzica manele la maxim si se consuma bauturi alcoolice de cateva persoane certate cu legea dar si de dubiosi care vin din alte localitati sau zone.
  Pe langa aceste indeletniciri au si diverse fetite care sint plasate cu ora catre persoane care vin cu masini pleaca cu ele si le aduc inapoi peste citeva ore. Concret ei sint pesti si ele vind placeri.
  Repet nebunia asta dureaza de mai bine de 5 ani.

  Desi am facut de ani de zile continu reclamatii cind petrecerea era in toi, au venit domni politisti au discutat cu ei si a ramas la fel. Evident ca ei sint foarte obraznici ameninta si injura pe toata lumea care le spune sa inceteze cu astea.
  Nenorocirea e ca autoritatile stiu de ce se intampla au mai trecut, au servit si ei un mic o gura de bere si au plecat. Din aceasta categorie se remarca fostul primar Stoica si mai multi angajati de la politie.

  Directorul Liceului Tehnologic a sesizat si dumnelui in repetate rinduri aceste fapte dar si ca in curtea scolii se arunca toate mizeriile de la ei resturi de mancare, sticle, pungi si alte porcarii.
  Autoritatile platite sa aplice legea nu fac nimic, sau mai rau sint de partea lor.

  NU ne putem creste copii in mediu curat si sanatos, despre educatia strazii ce sa mai vorbim, zilnic se aud numai manele la maxim, jigniri, urlete,vorbe urite care nu pot fi reproduse si sfidare fata de restul locatarilor din zona.

  Am ajuns la capatul rabdarilor !
  Solicitam si pe aceasta cale sprijinul tuturor celor care pot sa impinga autoritatile in speta politia sa isi faca treaba si sa putem trai intr-un mediu civilizat si mai ales sa ne putem educa copii cinstiti si corecti !
  In fiacare zi si fiecare seara ar trebui sa vina si sa patruleze politia sa ii determine sa inceteze cu aceste apucaturi care sunt interzise de lege dar in Slobozia sint acceptate de autoritati.

  Anna B.

 3. Domnule Abaza totusi noi insistam si va solicitam sa trimiteti zilnic o patrula sa verifice si sa ia masurile care sint stabilite de lege, in fata scarii D a blocului 36 si in spatele blocului B 35 din Slobozia. De-a lungul intregului gard al scolii pana sub nucul din spatele scarii A a blocului B 35 se pot vedea zeci de locuri unde s-a facut foc sint resturi de lemne arse si resturi de mancare si gunoaie, dar si cioburi de sticle sparte. Acum la ora 11, 30 e gratarul in toi se beau bauturi alcoolice de vreo 6 barbati se injura se urla si copii au trebuit sa fuga din zona aia. Muzica e si ea prezenta din masina. De ce nu se vrea sa fie curatenie si liniste si in zona blocurilor noastre, cred ca daca eu sau familia mea ar face asa ceva maca o data am fi amendati. Astia fac zilnic si nu se vrea sa fie normalitate pentru a putea sa traim linistiti si sa ne educam copiii in conditii civilizate.
  Domnule Abaza sa ne dati un numar de telefon unde putem sa va dam mesaje in momentele cind se intampla toate astea, (aseara a cintat muzica in masina si au baut pina pe la 12 noaptea).
  E ingrozitor ce trebuie sa tot suportam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *