Nu vă pierdeţi cu firea, nu-i credeţi!

Distribuie articolul:

 

* Mai degrabă puneţi mâna şi sunaţi…fie şi-un prieten! Şi-apoi, bine-ar fi să anunţaţi Poliţia!     

O persoană din judeţul Ialomiţa a rămas fără o sumă importantă de bani, după ce a dat curs solicitării formulate de o persoană necunoscută prin intermediul telefonului. Poliţia atrage atenţia cu privire la modurile de operare folosite de această categorie de infractori  şi reiterează recomandarea de a sesiza de îndată orice tentativă de înşelăciune.

În cursul zilei de ieri, 12 august a.c., Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată de către un localnic, despre faptul că în urmă cu puţin timp un bărbat necunoscut a înşelat-o pe mama sa cu suma de 7.400 lei. Partea vătămată, o femeie în vârstă de 64 de ani a declarat poliţiştilor că în cursul dimineţii a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat ce susţinea că este fiul său şi că a fost implicat într-un accident rutier în calitate de conducător auto şi are nevoie de o sumă de bani pentru despăgubiri. Urmare mai multor discuţii purtate cu partea vătămată, suspectul a convins-o pe femeia de 64 de ani să înmâneze suma de 6.700 lei unui bărbat, conducător al unui taximetru, care s-a deplasat la domiciliul său. Ulterior aceasta a mai fost convinsă să cumpere credit pentru cartele reîncărcabile în sumă de 700 de lei. Câteva ore mai târziu, victima l-a contactat telefonic pe fiul său, care i-a infirmat faptul că ar fi fost implicat într-un eveniment rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.          

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Nu vă pierdeţi cu firea, nu-i credeţi!

 1. Oare cine are competenta de „a curata” zona unitatii militare de prostituate?
  De cativa ani de zile zona este „patronata” de doua individe. Am vazut masini de Politie, de la Jandarmerie si de la Politia Locala trecand prin zona, unele chiar oprind si domnii din masini stand de vorba cu aceste „personaje”, dar ele sunt zilnic „la datorie”.
  Este neplacut sa le vezi si sa treci pe langa ele in timp ce „negociaza” cu diversi soferi.
  Adevarul este ca de nu ar exista „cerere”, nu ar exista nici „oferta”!
  Dar poate reuseste cineva sa le schimbe „punctul de lucru”.

 2. Unu.Babutele astea sint numai bune de jumulit.Daca au prea multi bani si nu au ce face cu ei.Sa faca si ele mai multe danii la biserica,Sfintul Duh are nevoie.
  Doi.Pentru cine nu stie,reprezentantii organelor de opresiune sint si ei oameni dornici de afectiune.Opririle la punct fix marcheaza stabilirea unor intilniri personale cu doamnele respective in scopul unui schimb de experienta satisfacator de ambele parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *