Gata, Ionaşcu poate dormi liniştit?!

Distribuie articolul:

 

  Lume…lume…şi voi cei din Slobozia, Ialomiţa! Citiţi şi vă cruciţi! Fostul primar Gabi Ionaşcu (cel din cauza căruia de peste 4 ani slobozenii cumpără apă plată fiindcă apa din reţea nu-i potabilă) NU este cercetat de D.N.A. Răspunsul remis ziarului Ştirea:  „Ionaşcu Gabi nu are calitatea de învinuit sau inculpat în nici un dosar penal aflat pe rolul Biroului Teritorial Slobozia al DNA”. Ce interese are actualul primar (fost viceprimar pe vremea domniei lui Ionaşcu) să se „pună batista pe ţambal” pricepe şi-un ţânc. Ce face, acum, DNA Slobozia (după arestarea procurorului Cristudor n-ar fi trebuit să avem un nou şef aici?!) şi de ce aşa-zisa Opoziţie nu are nici o reacţie? De ce nu se pronunţă Direcţia de Sănătate Publică şi ce ar trebui să facă populaţia? Iată întrebări la care presa are răspuns, dar n-are destulă forţă încât să determine „Organele” să-şi facă datoria!


Distribuie articolul:

17 thoughts on “Gata, Ionaşcu poate dormi liniştit?!

 1. Ionascu a primit nup de la structura DNA centrala in dosarul cu apa ,asa ca ura si la gara sa spritati sanatosi.

 2. Eu, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai şoldoveanului mustăcios, criminal şi căcăcios, nici nu mă gândeam ca acest exemplar plin de tupeu să nu fie rapid cercetat şi încarcerat, mai ales după căderea şpăgarului-şef, Cristudor. În campania electorală şi chiar după, Sandu Stoica promitea solemn cetăţenilor Sloboziei că va face toate demersurile pentru ca vinovaţii să plătească.
  Această ştire mă întristează, conducându-mă chiar la gândul unei complicităţi în care n-aş fi crezut vreodată; aceea ca actualul primar să se „afilieze”, eu fiind unul dintre susţinătorii lui Sandu Stoica, mai ales după siguranţa cu care vorbea despre matrapazlâcurile fostului „edil”, ce vor fi scoase la vedere. Îl ştiu pe Sandu de mulţi ani, îl ştiu şi gargaragiu, îl ştiu şi serios, îl ştiu un om cu capul pe umeri, dar n-am crezut vreodată să fie cu capul pe umerii ionaşcului, chiar de i-a fost „vice”. Influenţa nefastă a politicii pe negândite poate conduce la ejectarea din memoria pozitivă, dacă aceasta a existat vreodată. Păcat. O reaşezare pe baze mai realiste a relaţiilor cetăţean-edil, după părerea mea, nu mai poate exista dacă, repet, ştirea este exactă. Auditările promise par a fi tot mai departe, pierzându-se în minciună.

  1. Ştirea ESTE exactă!! Am pus ghilimele, am titrat întocmai! Vă amintiţi de madam consilier aia care s-a arătat ofuscată (şi s-a şi ejectat şi din lista mea de prieteni pe facebook) când am scris că, practic, PDL e inactiv pe scena politico-administrativă a judeţului? VĂZÂND azi că PDL-iştii din Ialomiţa SE DOVEDESC A FI într-o poziţie, NICIDECUM în opoziţie, cum dracului să nu crezi că „portocalii” sunt „vânduţi” şi/sau neputincioşi?

 3. mda,dupa atata batjocura nu avem nici macar sansa unei refulari de bucurie.Eu nu inteleg totusi cu de ziceti dvs ca ionascul este de vina.De vina este partidul-stat ,gloata asta ce pauperizeaza de douajdeani Vaideei,gloata din care face parte si tov.stoica, tov.ciuperca, tov.otilica, tov.vasile, tov.bacanu si alti „respectabili„ tovarasi.Praduiala a fost comuna si culpa tot asa.A nu se intelege ca-l disculp pe trogloditul cu nup.
  Aveti dreptate cu inactivitatea pedelistilor dar ce legatura au ei cu NUP-ul DNA teritorial?Vanduti?Sincer n-am auzit sume.Banuiesc niste blaturi totusi.
  Se puteau face mitinguri saptamanale pe tema asta dar …

 4. Cand a avut de partea ei, in problema apei nepotabile din Slobozia, si pe cineva din tabara puterii, pe Prefectuul Teculescu adica, ce-a facut presa? Aud?

  1. Domnule Mike, eu chiar cunosc dimensiunea financiar-contabilă a jafului “executat” sub conducerea ex-generalului IŞJ Ialomiţa, adică a lui musiu Stavăr. La timpul lui, am scris despre el. Acum, ca şi-altădată, am scris despre Otilica. Dar ÎNTRE EI nu-i nici o diferenţă când vine vorba despre interese de partid, reţineţi asta!
   Domnule Mike, cât sunt eu de necredincioasă (vorbeşte lumea!) îmi vine să zic că vă vede Dumnezeu dacă ziceţi că eu n-am scris ( zeci, nu unul-două!) „la greu” articole despre apă, firme, bani, implicaţii, complicaţii, compilaţii chiar!

 5. Pai ce facem doamna Ghinea, tot la PD-L va este speranta? Am impresia ca nu intelegeti ca zdrobitorul avantaj numeric al usl (politicieni hoti, mincinosi, prosti) face foarte grea misiunea opozitiei. Ia spunti-ne dvs. ce-ati face daca ati fi un consilier local PD-L la Slobozia? Puteti sa va puneti in ,,pielea” celor condamnati PERVERS pe nedrept? Din vina PD-L nu au slobozenii apa potabila? Mda,…

 6. …si inca ceva: o fi PD-L inactiv, insa decat activitate ca a USL, mai bine nimic. Ia spuneti, doamna Ghinea, va place activitatea PSD, prin comparatie cu cea a PD-L? In domeniul imvatamantului, de pilda? Ce parere aveti despre actualul inspector general, Otilia Dumitru-PSD, tot o femeie?… Io raman la parerea ca mai mari hoti, mincinosi si prosti ca psd-istii nu gasesti in RO!

  1. Domnule Mike, eu chiar cunosc dimensiunea financiar-contabilă a jafului „executat” sub conducerea ex-generalului IŞJ Ialomiţa, adică a lui musiu Stavăr. La timpul lui, am scris despre el. Acum, ca şi-altădată, am scris despre Otilica. Dar ÎNTRE EI nu-i nici o diferenţă când vine vorba despre interese de partid, reţineţi asta!

 7. …asadar, omul ajuns primarul Sloboziei pe Lista PSD, musiu Ionascu, nu are (INCA) nici un dosar penal pe rol iar presa ,,injura” PD-L, ca n-are activitate. Mda,…

 8. Ma mira naivitatea unor comentatori altminteri atoatestiutori.Nu era nevoie sa-l cunosc pe Stoica de multi ani ca sa-mi dau seama ca atita vreme cit a fost viceprimar a stiut tot ce misca in primarie,a fost cel putin martor daca nu si colaborator la ticalosiile facute de Ionascu.In cazul alesilor nostri e preferabil sa functioneze prezumtia de vinovatie urmind ca pe parcurs ei sa demonstreze contrariul.Cit de puternica si adinc inradacinata este coruptia daca un vinovat de crima contra umanitatii pentru a carui condamnare nu ai nevoie de prea multe dovezi este neprihanit in opinia DNA?

 9. A uita e omeneşte, a te face că uiţi e ciorăneală pe faţă. Nu că ţin cu Ionica Ghinea, dar eu, împreună cu ea am fost cei mai vehemenţi contestatari ai ionaşcului criminal, ai matrapazlâcurilor useliste şi, când a fost cazul, şi a fost, har Domnului, ai metodelor şi „profesionalismului”
  portocaliilor. Se mai îndoieşte cineva că, la nivelul consiliului municipal
  şi, probabil, judeţean, coabitarea pesede-pedele funcţionează perfect, luările de poziţie „contra” fiind de prostit proştii?!
  P.S.: Chiar dacă pe un alt sait(site) cineva îmi atrăgea atenţia să n-o mai corectez pe d-na Ionica, iată că o fac din nou: „…să nu crezi că „portocalii” sunt …” Corect: PORTOCALIII.

  1. Corect! Că nu-s portocalii din grădina PDL. Când greşesc, îmi corectez greşeala. Şi nu zic să nu îmi atragă cineva, oricine, atenţia. Dar să nu înceapă cu de-alea : că sunt proastă, că „am DECÂT” şcoala de partid „Ştefan Gheorghiu”…chestii de-astea care, de-ar avea cine ştie ce relevanţă în context, nu m-ar deranja…

 10. Aşa cum am mai scris şi cu ocazia „prostiei” absolvenţilor Academiei „Ştefan Gheorghiu”, îmi pare rău că n-am absolvit-o şi eu, măcar în jurnalistică.
  O facultate trebuie absolvită, nu termintată, aşa cum, într-adevăr, o „termină” analfabeţii de azi, „terminatori” şi ai liceelor cu multă, multă şpagă. Se cunoaşte diferenţa dintre un absolvent şi un „terminator” după ştiinţa de carte, mai ales după corectitudinea exprimării, în scris, în cazul postărilor. Unele scăpări sunt iminente, nu „datorate” neapărat neştiinţei. Eu recomand mai multă atenţie în exprimare, fără să acuz pe nimeni de neştiinţă de carte, excepţie făcând cei ce scriu: sânt, vă face-ţi că … întrun cuvânt etc.. Dacă ar fi să acord atenţie chestiilor de „fineţe” gramaticală ar fi grav pentru mulţi postaci, nu că mă dau eu mare sculă de basculă, dar ŞTIU, să fie clar!

 11. Nu-ti contesta nimeni stiinta indiferent de domeniul in care se manifesta. Dar n-ar strica ca la atita cunoastere sa dai dovada si de putina modestie. Asa,pentru implinirea ta personala.Si n-ar strica si ceva cavalerism pe care l-ai facut uitat atunci cind Ionica nu-ti mai posta criticile care o vizau si tu binevoiai sa o sudui pe alte site-uri si chiar si pe al ei sub diverse pseudonime.In urma revenirii spectaculoase remarc ca ti-ai nuantat discursul,ai grija sa o perii din cind in cind pe Ionica pentru a nu-i pierde favorurile.

 12. @@ SORIN. Aşa cum am mai scris şi cu alte ocazii, ca urmare a unor injuste aprecieri în ceea ce mă priveşte, NICIODATĂ n-am semnat altfel. Referitor la blocarea accesului meu pe saitul „Ştirea”, să ştii că nu am fost afectat, decât din punctul de vedere al liberei exprimări. În ceea ce priveşte „periatul” Ionicăi, iar te-nşeli. De cele mai multe ori am fost de acordeon cu mandolina ei, dar asta nu înseamnă să n-am dreptul şi la alte păreri, chiar mult contradictorii. Pe alte saituri n-am măscărit-o, n-am jignit-o, aşa cum insinuezi, doar că am luat-o, puţin, „la mişto”, apropo de faptul că ne „răcoreşte” la radio cam pus, şi mi-am permis niscaiva corecturi de fineţe, fapt care, e clar, că a deranjat-o. Dacă vrei să ştii, şi alte saituri mi-au blocat nişte postări, adică nu le-au dat, fiindcă atingeam subiecte tabu pentru unii ziarişti ancoraţi în grade de rudenie prin alianţă cu unii din cei „atacaţi” de mine, sau „loveam” în anumiţi sponsori ai publicaţiilor respective. E adevărat, la un moment dat, Ionica Ghinea atrăgea atenţia mai multor postaci, inclusiv mie personal, că ea nu e obligată să publice pe saitul ei toate elucubraţiile şi exprimările total deşănţate şi, vezi Doamne, cât se chinuie ziaristul de la „Ştirea” să ne aducă realitatea cotidiană fără ca noi să facem un prea mare efort. Ei, atunci i-am atras atenţia că avem posibilitatea de a ne informa şi din alte surse, atâta timp cât Internetul ne oferă această facilitate, fapt care, iar a deranjat-o şi … gata! Să nu crezi că dacă am fost „reprimit” voi înceta cu anumite comentarii „contra”, dacă va fi cazul. Şi, tot aşa cum am mai scris de sute de ori, eu n-am jignit pe nimeni, decât ca răspuns la unele invective aduse de unii care se cred mari „jmecheri”, dar sunt ANALFABEŢI.
  P.S.: Fără supărare, am să-ţi atrag şi ţie atenţia: ” Dar n-ar strica ca la … ” Ce părere ai despre formularea striCA CA la … ?! Să nu-mi spui şi tu, ca alţii cărora le atrăgeam atenţia asupra unor formulări asemănătore, că ai făcut-o „la mişto”, că nu te cred.

 13. Exemple:”mai draga”,”limba romana”,”Gica Kontra”.Iar cacofonia a fost o mica placere oferita gratuit din partea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *