„Naparis Trophy” Slobozia – Turneu de tenis recunoscut de ITF – premii de 25.000 de dolari

Distribuie articolul:

* Într-o premieră strălucitoare pentru Slobozia, orașul se pregătește să găzduiască în perioada 17 – 24 septembrie 2023, primul său turneu de tenis ITF 25 K – ”Naparis Trophy”.

Cu premii totale impresionante de 25.000 de dolari, acest turneu marchează o nouă eră în lumea tenisului din zonă și promite să creeze o pârghie puternică pentru dezvoltarea pasiunii pentru performanță și excelență sportivă.
Organizat cu pasiune de către Clubul Sportiv Satori Art, acest proiect susținut de către Consiliul Județean Ialomița și sponsorii, evenimentul promite să aducă strălucirea și competiția de clasă mondială direct în inima Sloboziei.

În calitate de parteneri de încredere, baza de tenis CSM Unirea Slobozia și BazaTenis Con contribuie semnificativ la pregătirea terenurilor și la asigurarea unei infrastructuri impecabile pentru competiție. Acest turneu este nu numai o demonstrație a excelenței în sportul tenisului, ci și o dovadă a unității și colaborării dintre diferite entități din comunitate.

Un Nume cu Rezonanță – „Naparis Trophy” – Ialomița – Râul sacru al României.

Numele turneului – „Naparis Trophy” – strălucește ca un adevărat simbol al angajamentului și excelenței în tenisul feminin. Prima ediție a acestui eveniment remarcabil va face istorie în Slobozia, reprezentând o platformă de excelență pentru jucătoarele de tenis talentate să-și măsoare forțele și să aspire la glorie. Fiecare mingea lovitură, fiecare set și fiecare meci vor purta cu sine pasiunea și spiritul competitiv al tenisului, iluminând terenurile pregătite cu atenție pentru această ocazie deosebită.
„Naparis Trophy”, numele care își trage rădăcinile din legendarul râu Naparis(râul Ialomița) – considerat sacru pentru România – aduce o notă de mister și conexiune culturală în întreaga competiție.

Turneul este recunoscut oficial de către Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Română de Tenis, adăugând o notă de prestigiu evenimentului. Prin aceste afilieri, ”Naparis Trophy” devine o excelentă rampă de lansare, în care talentele emergente pot crește și se pot împărtăși experiențe valoroase, către turneele WTA.

În concluzie, ”Naparis Trophy”nu este doar un turneu de tenis cu premii atrăgătoare de 25.000 de dolari, ci și o celebrare a spiritului competitiv și a unității în Slobozia. De la sprijinul din partea autorităților locale și a partenerilor comerciali până la devotamentul Clubului Sportiv Satori, acest eveniment marchează începutul unei tradiții sportive cu influențe culturale și oportunități impresionante pentru jucători și fani deopotrivă.

Turneul de tenis feminin ITF 25 K – ”Naparis Trophy” aduce o nouă dimensiune orașului Slobozia, legând tradiția de sport și spiritualitate. Organizat sub semnul colaborării și dedicării, evenimentul nu doar că aduce competitivitate și spectacol pe terenurile de tenis, ci și avantaje tangibile și inspirație în rândul locuitorilor.
Turneul de tenis feminin ITF 25 K – ”Naparis Trophy” , reflectă potențialul unei comunități de a se conecta prin pasiune și sport.
Într-un oraș plin de entuziasm și dorința de a progresa, acest turneu deschide drumul către un viitor promițător pentru tenisul Sloboziei și pentru întreaga regiune.” spun organizatorii. 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *