FarmConect – Târgul Agriculturii Românești a intrat în linie dreaptă

Distribuie articolul:

Organizat de Forumul Asociația Producătorilor de Porumb din România (FAPPR), Târgul se află deja la cea de-a doua ediţie.

Experienţa dobândită anul trecut, i-a convins pe participanţi să recomande şi altor fermieri această acţiune “de suflet” a organizatorilor. Aşa se face că, pe unde mergem, cu oricare fermier am discuta, suntem întrebaţi dacă participăm la Târg. Participăm, desigur!

Şi-asta, deoarece, ca şi anul trecu, şi-n acest an vrem să vedem cele mai noi tehnologii în domeniul maşinilor agricole, dar şi cele mai puţin nocive “chimicale” cu care se “tratează” culturile, fie ca să înlăture/distrugă dăunătorii, fie ca să rentabilizeze greutatea şi coacerea producţiei pe unitate de măsură.   

Şi, desigur, vrem să vedem standurile micilor producători, ale celor care fac din roadele pământului adevărate delicatese taman bune de ostoit pofta de “ceva bun” şi, mai ales, natural, sănătos!

Până ce vă vom informa despre ce a fost acolo, la Târg, ne grăbim să vă spunem coordonatele acestei acţiuni întâlniri la care sunt aşteptaţi cei mai destoinici agricultori.

Unde?

Slobozia, inima Bărăganului. Bărăganul motorul agriculturii românești.

Când?

31 august-3 septembrie 2023

Pentru cine?

De la fermieri pentru fermieri și consumatori

De ce?

Din nevoia de a pune în valoare particularitățile lanțului alimentar.

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *