Minunații lui Verdini vin la Slobozia

Distribuie articolul:

Minunații lui Verdini sunt gata să te cunoască! Echipa Minunații lui Verdini ajunge pentru prima dată la Slobozia cu un spectacol inedit de magie și muzică originalăduminică, 10 aprilie, ora 11:00, la Casa de Cultură Slobozia.

Faceți cunoștință cu simpaticele personaje Titi Coloriti, Rita Colorita, Dori Colori și DJ Minunat, care au pregătit alături de Magicianul Verdini un spectacol plin de magie și muzică originală: „Baloane de săpun”.

Show-ul „Baloane de săpun” este presărat cu momente de magie susținute de talentatul Magician Verdini și este construit pornind de la muzica originală compusă de artistul și producătorul Robert Toma. Fiecare piesă aduce copiii mai aproape de părinți, nepoții mai aproape de bunici, iar distracția este garantată pentru toată familia. Pe ordinea de zi avem: energie, culoare, ritm, distracție și o experiență pe care vei vrea să o repeți la nesfârșit! 

„Pe noi, baloanele de săpun ne duc cu gândul la copilărie, la puritate, la tot ce e mai frumos în lumea asta. În fiecare dintre noi există un copil și tot ce trebuie să faci pentru a-l scoate la suprafață este să te lași purtat de val, să te încarci cu energia celor din jur și să te bucuri de lucrurile mărunte. Sunt cele mai importante! Veți vedea că spectacolul nostru Baloane de săpun vă trimite direct înapoi în copilărie, iar cei mici se vor îndrăgosti iremediabil de Minunații lui Verdini, personajele principale ale show-ului!, spune Magicianul Verdini.

Biletele sunt disponibile online (https://eventbook.ro/other/bilete-minunatii-lui-verdini-baloane-de-sapun) și la casa de bilete.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *