Feteşti – Centru de colectare deşeuri construit din banii PNRR

Distribuie articolul:

  • Chiar dacă ziarul Ştirea nu a beneficiat niciodată de banii cheltuiţi, an de an, cu presa, noi suntem profesionişti şi publicăm investiţiile notabile. 

Primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche a semnat, în această dimineață, alături de ministrul mediului Barna Tánczos și în prezența premierului Nicolae – Ionel Ciucă, contractul de finanțare aferent Componentei 3 – Managementul deșeurilor, Investiția I1, pentru realizarea Centrului de colectare prin aport voluntar, finanțat cu fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea contractului este de 3,8 milioane lei

Amintim că acest proiect presupune amenajarea unei platforme moderne cu toate dotările necesare pentru colectarea deșeurilor din construcții și demolări, a deșeurilor de grădină, a celor textile sau din lemn, precum și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Aceste deșeuri voluminoase vor fi preluate gratuit de la cetățeni, în vederea reciclării sau valorificării.

“Mă bucur foarte mult pentru că am reușit să semnăm acest contract de finanțare prin care municipiul nostru va beneficia de fonduri europene nerambrursabile pentru crearea unor servicii moderne și performante de salubrizare. Le mulțumesc pentru eforturile depuse, atât responsabililor de proiect din cadrul primăriei și consilierilor locali, cât și tuturor celor implicați pentru atingerea acestui obiectiv.” – Laurențiu Șonchereche, Primarul Municipiului Fetești

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *