Dispărute de-acasă, plecate după… „un loc de muncă”

Distribuie articolul:

 

* Uite de-aia nu-ţi mai trebuie să faci pe bunul samaritean şi să ajuţi Poliţia să dea de ştire că a dispărut de-acasă fetele tinere! 

 Potrivit unui comunicat ed presă remis redacţiei ziarului Ştirea „GHIDIA ELENA CLAUDIA,TUDORACHE AURELIA-CORNELIA şi CRISTOCEA ROMICA EMILIA, din localităţile Feteşti şi Valea Ciorii, sesizate ca dispărute la sfârşitul lunii iulie şi începutul acestei luni, au revenit la domiciliile lor. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că Ghidia Elena Claudia, în vârstă de 19 ani, din Feteşti s-a aflat pe teritoriul unui stat al Uniunii Europene, în vederea găsirii unui loc de muncă.  Tudorache Aurelia-Cornelia, în vârstă de 14 ani, din municipiul Feteşti a declarat anchetatorilor faptul că pe durata plecării de la domiciliu s-a aflat pe raza localităţii de domiciliu, fiind găzduită de o rudă. Minora Cristocea Romica Emilia, de 14 ani, din Valea Ciorii a fost identificată de poliţişti într-un centru de minori de pe raza municipiului Bucureşti. Potrivit declaraţiei celor trei persoane, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu au fost victimele vreunei infracţiuni.” De ce n-au dat familiei un semn de viaţă, astfel încât „mă-sa şi tac-su” să nu alerteze satul şi judeţul, am avea tot dreptul să le întrebăm, fie şi numai pentru faptul că ne-am consumat timpul şi banii necesari tipării acestui ziar.


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Dispărute de-acasă, plecate după… „un loc de muncă”

  1. Corect asa e,de ce nu au instiintat parintii ca sunt in „vizite” la rude sau prin Europa?
    Raspunsul e ca au familii care nu se intereseaza de soarta lor,.Minorii mai sunt la scoala ? Da de unde ca parintii duc grija paharului decat pe ce-a a ghiozdanului.

  2. duceti-va la bagdasar arsene arsenii arseni ca giuglea carmen care e barbat facut bine femeie giugleacarmen@yahoo.com il ascunde pe pandele florentin sub operatie estetica intr-un scaun cu rotile simulanti . pandele florentin in ruma cu 20 si ceva ani in urma cel ce a aschilopato pe angelica de la etaj aruncato ia luat si apartamentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *