DIAMI Trophy Slobozia şi-a stabilit campionii

Distribuie articolul:

Prima ediţie a turneului DIAMI Trophy Slobozia organizat de Federaţia Română de Tenis (FRT) şi Clubul Sportiv SATORI împreună cu partererii Teletext Slobozia (fabrica de produse lactate Diami) şi Consiliul Judeţean Ialomiţa s-a concluzionat cu o dublă pentru doi sportivi: Ioana Gaşpar şi Vasile Antonescu. Aceştia au reuşit performanţa de a câştiga atât proba de simplu cât şi pe cea de dublu la jocul pe echipe.

Gaşpar Ioana, sportiva înregistrată la CS Sportul Studenţesc, a dovedit motivul pentru care era considerată favorită în această competiţie câştigând în două seturi 6-0 şi 6-2 în faţa sportivei de la CSM Bucureşti, Iordache Alexandra. La masculin, Antonescu Vasile, sportivul lui CS Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa jucătorului lui CSM Bucureşti, cap de serie numărul 2, Borza Bogdan după trei seturi 6-4, 3-6, 6-3 la finalul unei partide aşteptată cu mare interes de spectatorii din tribune.

La proba de dublu feminin cele două finaliste a probei de simplu, Gaşpar Ioana şi Iordache Alexandra au făcut echipă în faţa adversarelor Alexia Iancu şi Ioana Macoş, şi s-au impus în două seturi 6-0 şi 6-3 după o încercare nereuşită a adversarelor pentru a schimba soarta partidei.

La dublu masculin echipa căştigătoare a fost formată din învingătorul probei de simplu, Vasile Antonescu care a făcut echipă cu jucătorul lui Dinamo Bucureşti, Vladimir Filip. Aceştia i-au înfruntat pe Dan Munteanu şi Ştefan Andreescu, cel din urmă fiind sportiv al CSM Unirea Slobozia. Partida însă nu a fost tranşată fără emoţii pentru echipa Antonescu-Filip care s-a văzut pusă constant în gardă de adversari, dar în cele din urmă aceştia au reuşit să se impună în două seturi 6-4, 6-4 cimentând rezultatele turneului Diami Trophy de la Slobozia.

Mitru Crişan, patronul firmei Teletext are în vizor un turneu internațional la Slobozia: „Suntem de cinci ani alături de Satori în organizarea unor competiţii sportive de anvergură. Anul acesta avem onoarea să avem alături de noi şi Consiliul Judeţean Ialomiţa, principalul finanţator al acestor activităţi specifice sportului de performanţă. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putinţă şi ce ne-au permis bănuţii ca să iasă un turneu de seniori deosebit, primul din Slobozia în care s-au oferit premii în bani celor mai buni dintre competitori. Din nefericire, există o zgârcenie exagerată, o lăcomie a banilor. Sunt multe societăţi care ar avea posibilitatea să sponsorizeze, dar de ce nu o fac nu ştiu. Logic ar fi ca noi, cei care am reuşit în afaceri, să ne implicăm mai mult în aceste activităţi” a concluzionat omul de afaceri.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.