Urban a dat o coşmelie, şi-acum primeşte o cochetă clădire…

Distribuie articolul:

Dupa 7 ani (timp în care clădirea dărăpănată a Urban a fost preluată de către RAJA Constanţa (la schimb cu nişte mari datorii pe care URBAN le avea către AMONIL, apoi s-au dat în judecată şi a câştigat cine a vrut judecătorul), reabilitată, cocheta clădire a fost retrimisă în patrimoniul URBAN.

Cum de a fost posibil, ştiu cei care gestionează banii încasaţi de la populaţie pentru serviciile de captare, tratare, furnizare APĂ şi colectare, tratare şi neutralizare DEJECŢII din casele şi instituţiile de pe raza municipiului. Şi conducerea de partid şi de stat a CJI care-i noul patron al Urban, desigur!  

Nu reiterăm părerile consumatorilor APEI DIN REŢEAUA PUBLICĂ, apă care este extrasă din puţurile alea pline de amoniu „depozitat” în subteranul zonei din proximitatea fostului Combinat CHIMIC. Am scris atâţia ani, căutaţi în arhiva ziarului şi site-ului www.ziarulstirea.ro !

Nu discutăm, azi, nici cât de mult NE costă această cochetă clădire! Azi, doar titrăm ce zic autorităţile, cu privire la această joncţiune, acest „du-te, vino” sau ping-pong cu clădirea aia care, unora, li se pare prea fiţoasă pentru o unitate economică susţinută financiar de către cetăţenii care volens-nolens trebuie să fie clienţi, deoarece URBAN deţine monopolul asupra infrastructurii de apă şi canalizare. Aşadar, Marian Pavel a semnat înțelegerea în dubla sa calitate de Președinte al Consiliul Județean Ialomița și Preşedinte ADI Periurbană.

 

Marian Pavel DIXIT

„ Mă bucura faptul că în mai puțin de 2 ani Consiliul Județean Ialomița a reușit să transforme Urban SA într-un Operator Regional care poate funcționa coerent, a evitat în instanță problemele referitoare la executarea datoriilor istorice în relația cu Amonil și menține activitatea fără să crească tarifele percepute cetățenilor.

Îmbunătăţirea calității apei potabile, curățarea subsolurilor afectate de inundații, prevenirea poluării mediului și în mod special prevenirea poluării olfactive reprezintă priorități ale Urban SA. Imobilul din Strada Vasile Alecsandri 14 va servi de asemenea ca sediu și pentru SC ADI ECOO 2009 SRL – cel de-al doilea operator regional susținut de Consiliului Judetean Ialomița pentru gestionarea domeniului deșeurilor.”

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *