Deputatul Marian Neacşu vrea să vă consulte!

Distribuie articolul:

Comunicat de presă

„În vederea consultării tuturor cetățenilor interesați privind viitoarea Constituție a României, adresez rugămintea oricărei persoane interesate de a-mi transmite propuneri scrise privind viitoarea Constituție, propuneri pe care le voi înainta Forumului Constituțional, pentru a fi studiate și analizate. Aceste propuneri se pot transmite la:

 • la Biroul Parlamentar din Slobozia, Blv. Matei Basarab, bl. MB20, sc.E, parter;
 • la sediul Partidului Social-Democrat Ialomița din str. Mihai Eminescu;
 • la sediul P.S.D. Slobozia din Blv. Chimiei nr.2;
 • fie prin fax la nr. 0243.23.11.24;
 • fie prin email la adresa deputat.marian.neacsu@gmail.com .

Propun, cu această ocazie, tuturor colegilor mei, deputați și senatori în celelalte colegii ale județului Ialomița, să accepte propunerile venite din partea cetățenilor și să le depună la Forumul Constituțional, sub orice formă consideră de cuviinţă.   Consider că în procesul de elaborare a viitoarei Constituții, este necesară o largă consultare a populației, pentru că actul fundamental al țării reprezintă voința poporului consacrată în scris. De asemenea, reamintesc faptul că organizațiile civice și persoanele interesate pot depune personal propuneri la Forumul Constituțional.  Se preconizează ca activitatea acestui Forum să se încheie în cursul lunii mai 2013, după prezentarea raportului cu propunerile de revizuire a legii fundamentale către Comisia parlamentară de revizuire a Constituției.”

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Deputatul Marian Neacşu vrea să vă consulte!

 1. În cadrul unei emisiuni moderate de piţigăiata Sorina Matei la RTV, senatorul PPDD Tudor Barbu, într-o confruntare cu papagalul „ţărănist” Victor Ciorbea, îşi dădea cuvântul de onoare că pune la dispoziţia moderatorului Noua Constituţie care, susţinea el, este gata, iar gargara cu acea Comisie care, vezi Doamne, s-ar ocupa de modificarea Constituţiei României este una ca atare, adică vrăjeală. Dacă aşa stau lucrurile, demersul deputatului ialomiţean, ca şi alte asemenea, sunt caduce, nefăcând altceva decât să întărească ridicolul în care se află parlamentarii noştri mincinoşi din tată-n fiu, politic vorbind.

 2. piţigăiata Sorina Matei la RTV într-o confruntare cu papagalul “ţărănist” Victor Ciorbea , emisiune urmarita de „gugustucul umplut” SORIN !

 3. Cercetatul de ANI marian neacsu-psd nu-i decat un demagog, asa cum ex-sindicalistul ciorbea nu mai e demult taranist, si-a dat arama pe fata, pentru un os mic de ros-calitatea de parlamentar-inca o lacusta usl. Ii propun lui marian neacsu sa faca de urgenta demersuri pentru transparentizarea discutiilor privind Noua Constitutie…e in stare? Daca nu, sa inceteze cu gargara!

 4. Numai unul care se face, sau chiar nu înţelege, nu-şi dă seama că a început „concurenţa” între posturile de televiziune independente faţă de nimeni. Mogulii au demarat indicarea direcţiilor de acţiune ale „deontologilor”.
  Antena 3 a schimbat macazul, lovindu-l pe Victor Ponta din toate poziţiile, inclusiv din cea de „capră” a Danei Grecu şi a celorlalţi mercenari „echidistanţi”. La rândul său, RTV, prin piţigăiata Sorina Matei, dragostea cea mare a lui „Marin”, cu invitaţi de „marcă”, precum Andreea Pora, cea care înfulecă de zor din „pomenile” de protocol, orideunde ar veni acestea, moca să fie, a trecut la „executarea” liberalilor. A „descoperit” ea, Sorina, o convorbire telefonică dintre Voiculescu-Intact şi Crin Antonescu-impact, din care reieşea că primul l-ar şantaja cu linşajul mediatic dacă cel de-al doilea, adică Antonescu, ar renunţa la ministerul Justiţiei. Rugată să prezinte înregistrarea, piţigăiata Sorina, dragostea lui „Marin”, s-a făcut că „plouă”, schimbând subiectul, susţinută frenetic de Andreea Pora, cea cu clitorisul în locul buzei superioare. Niciodată nu voi înţelege de ce aceste „deontoloage” nu sunt acţionate în instanţă dacă nu pot face dovada celor afirmate sau scrise pe kroll. Şi, uite-aşa, mogulii mai fac încă o dată, dacă mai era cazul, dovada faptului că ei sunt unii dintre cei care „fac jocurile”, alături de „structur’li” şi „agentur’li” ceauşiste, „reformate” în interesul „român’lor”.
  Este, totuşi, de urmărit dacă senatorul diaconescului a avut, sau nu, dreptate în legătură cu existenţa deja a formei finale a noii Constituţii, comisia şi celelalte bla, bla, dovedindu-se a fi nişte făcături ordinare, în stilul caracteristic politicienilor români, gen Marian Neacşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *