Cetăţeni! Primarul Stoica transmite un Comunicat important despre APĂ

Distribuie articolul:

 

Deşi Primăria municipiului Slobozia şi chiar SC URBAN S.A a cărei AGA este formată din consilierii locali ai municipiului Slobozia au cheltuit o sumă frumuşică de bani publici pentru plata acelor mass-media care, în cei 3-4 ani de când trenează problema alimentării cu apă din sursă subterană, n-au suflat o vorbă contra deranjului pricinuit populaţiei, din cauza apei menajere furnizată, din respect pentru prompta informare a cetăţenilor, mai ales în astfel de situaţii aproape existenţiale, ne facem datoria şi titrăm

                                         COMUNICATUL DE PRESĂ

remis şi nouă din partea domnului Alexandru Stoica, primarul municipiului Slobozia cel ce se-arată extrem de mândru că poate, în sfârşit, aduce la cunoştinţa tuturor cetăţenilor faptul căîn data de 23 august 2013 a fost eliberată Autorizaţia sanitară de funcţionare nr. 319 pentru obiectivul sistem de alimentare cu apă-captare, tratare şi distribuţie apă, la SC URBAN SA. Începând cu data prezentului comunicat informăm populaţia că apa furnizată de către SC URBAN SA îndeplineşte condiţiile de potabilitate şi că, în acelaşi timp, SC URBAN SA respectă Planul de Conformare la Autorizaţia Sanitară de Funcţionare eliberată. În finalul acestui anunţ, ne facem datoria şi mai întrebăm:  Apa din Slobozia ÎNCĂ TREBUIE să respecte prevederile unui PLAN DE CONFORMARE ??? Şi ziceţi că-i potabilă, domnilor (i)responsabili ??? 

 

 

 

 


Distribuie articolul:

28 thoughts on “Cetăţeni! Primarul Stoica transmite un Comunicat important despre APĂ

 1. Este jenant!Directorul de Sanatate publică ce a semnat acest act trebuie obligat sa bea apă din conductele Sloboziei,el fiind un navetist din Urziceni.Aş vrea să văd un singur buletin de analiză a apei din conductele Sloboziei, care să fie conform! Aici ar trebui ca Procuratura să se autosesizeze pentru un act grav de atac la sănătatea publică, act grav de corupţie şi domnul Director să bea puţină apă de la Penitenciar,apă pe care singur a avizat-o.

 2. Sigur nu ati incurcat robinetele ? Ca la noi la chiuveta curge cand ceva galben ca urina ,cand ceva maro ca ….coca-cola? Ce s-a schimbat de la ultima verificare ? Ati platit mai mult?

 3. „în data de 23 august 2013 a fost eliberată …” imi aduce aminte de fostele si actualele impliniri. Nici dracu nu va desparte de comunism. Si cum bine spunea un „filozof in chimie” … „dovezi, dovezi!”… nemernicilor.

 4. Nu cred ca primarul Stoica isi permite sa minta,mai ales acum cind DNA-ul ii sufla in ceafa.Doar daca n-o avea imunitate suprema,de la al de Sus adica.Remarc in schimb placiditatea cu care slobozenii accepta ideea: n-o fi asta cel mai mare rau care li se poate intimpla.

 5. Ieri ,in timpul sedintei de Consiliu local ,primarul a tinut mortis sa ne prezinte in copie Autorizatia sanitara de functionare pentru SISTEM ALIMENTARE CU APA. Are nr.319 din 23 august 2013.Stiind ca in ultimele zile apa a tot avut culori si mirosuri,nu m-am putut abtine si am construit un mic avion din acea foaie de hartie! Si bine am facut caci minciuna a avut picioare scurte si a fost dovedita citind Programul de conformare la Autorizatia sanitara nr. 319 din 23 august 2013. In acest Program de conformare sunt 12 puncte cu termene clare. Reproduc punctul 6:”Informarea populatiei cu privire la calitatea apei distribuite si a faptului ca, pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare a retelelor, este posibil ca apa sa nu indeplineasca in totalitate normele de potabilitate in zonele afectate de lucrari,aceasta putand fi folosita doar pentru NECESITATI GOSPODARESTI pe perioada lucrarilor. Termen:PERMANENT,Responsabil:SC URBAN SA.

  Ce se subintelege din acest marsav subterfugiu: Constructorul statiei de tratare pentru a putea receptiona lucrarea avea nevoie de acest petic de hartie.S-a gasit ziua de 23 AUGUST pentru eliberarea de sub jugul analizelor DSP si s-a eliberat hartia. De acum totul pica in sarcina URBAN, care oricum are misiunea “”acarului Paun””. Peste cateva zile la presiunea cetatenilor care nu au nevoie de aparate ca sa vada ca apa nu este potabila, se va retrage autorizatia si se va reveni la situatia anterioara, cel putin pana la data de 31.12.2014(termenul dat la pct.5 din Programul de conformare, pentru terminarea schimbarii conductelor).
  De aceea, cred ca avionul meu din hartie e mai valoros decat comunicatele de presa, care informeaza populatia ca apa este potabila din 23 august 2013 in Slobozia !

  Care a fost schepsisul !
  1.Receptioarea lucrarii de la Statia de tratare si primirea garantiilor(e foame de bani)
  2.Incercarea de crestere a pretului la apa, canalizare si epurare .

  Momentan le-a reusit !Cine sunt iepurasii ?

 6. Medeliineee…scrie măh cu diacritice,eşti fost prefect..ai grijă cum te prezinţi public,că nu eşti anonimus ca noi))Cum naiba vă fac ăştia de la pertide funcţionari publici…nu vă cer ceva competenţe?Că şi la bac se cere copilului să demonstreze ce ştie cu calculatorul))

 7. mai ingrozitoare decat nepotabilitatea apei furnizate populatiei de catre psd, nu puteau fi pt tine decat”diacriticele… mah”lui Teculescu! Curata ranchiuna pt ca Stoica si acolitii nu furnizeaza mereu apa rosie,pesedista, ci uneori cu nuante oranj,fapt reprobabil care iti ridica tensiunea ta de uslas convins.

 8. Cred că Teculescu ar trebui să fie ultima bocitoare a mortului ….şi asta pentru că a fost PREFECT intr-o guvernare foarte puternică,când a făcut „mai nimic”..de constipat ce era în proasta piesă de teatru ,jucată cu Ionaşcu,Cristudor şi Cazacu…dar acu’ ce să facă mai mult decât avioane…şi colega lui pieptoasă…din cingo baloane))Eu credeam că individul…fiind fost prefect..va fi liderul consilierilor,ce formează o majoritate transpartinică şi lucrează pt cetăţean….când colo se dovedeşte a fi un actoraş de duzină …în altă piesă…unde are rol de clovn.

 9. Pentru culoarea apei care curge la robinetele slobozenilor este de vina Teculescu!?! Bai mincinosule ,,danut”, Teculescu a fost singurul reprezentant al unei autoritati care s-a implicat in problema apei potabile din Slobozia, asa cum ii permitea legea. De calitatea acesteia raspund in fata oamenilor ionascu-psd, stoica-psd si majoritatea usl, fosta si actuala din Consiliul local Slobozia! Numai un cretin poate afirma/crede ca-i vorba de ranchiuna! Ranchiuna pentru ce,psd-ist tampit? Idiotul psd care-si spune ,,danut” n-a ,,inteles” ce a postat Teculescu din cauza ca lipsesc diacriticile!?! Mai lepra psd, spune-le prostilor usl cum sa scrie/guverneze local, desi la cat de mincinosi, hoti si puturosi sunt, nu mai este nicio speranta!…

 10. După ce m-am convins ce-i poate capul exprefectului (pdlist) Teculescu….înţeleg şi de ce postacii pdlişti sunt dobitoci ca maimuţa mike)) De imaginea şi comunicatorii pdl nu-i nimic de zis…decât „Mulţi şi PROŞTI”…dar nu la fel de proşti precum hoţii ce-i plătesc))

 11. După ce m-am convins ce-i poate capul exprefectului (pdlist) Teculescu….înţeleg şi de ce postacii pdlişti sunt dobitoci ca maimuţa mike)) De imaginea şi comunicatorii pdl nu-i nimic de zis…decât „Mulţi şi PROŞTI”…dar nu la fel de proşti precum hoţii ce-i plătesc))

 12. @Danut: dobitoc esti tu, atunci cand ramai fara argumente treci la insulte, lepra usl! Altceva mai stii, mincinosule? Cum e turcu’ (ponta plagiatoru’, ciuperca@co) asa si pistolul! A aprobat cel mai murdar guvern demararea exploatarii la Rosia Montana? DA! Acu’ vine mincinosul ponta-psd si zice ca el, ca deputat o sa voteze contra!?! Ha, ha, ha-deja sunt proteste in toata tara, jigodie ,,danut”, pe cine credeti ca prostiti, mai? Nenorocitilor!

 13. @Mike Văd că nu înţelegi politica.Presiunea multinaţionalelor, sprijinite de fmi alte instituţii financiare europene,asupra guvernelor din ţările interesante prin bogăţii..aşa arată…Când puterea era deţinută de Băsescu,el era lobistul lui Tîmiş…Băsescu arăta sprijin pe faţă,iar a doua zi acţiunile RMGC explodau pe bursă…Acum promovarea şi sprijinul sunt duse mai departe de coabitacul Ponta. Politicianul Ponta poate juca „la două capete”..dacă menţinerea la putere e dată de prietenia-vasalitate faţă de UE şi Uncle SAm,atunci o să modifice legea,mai pune 0,314 la redevenţă .ş-o trece prin Parlament iar presa aservită o prezintă ca pe un succes; dacă legea-i făcută pt a duce cu zăhărelul organismele financiare…o să se ducă Ponta in Parlament unde se va respinge legea…manifestaţiile populare vor fi de bucurie…pică ministrul Barbu,galbenii o iau iar peste bot şi Daciana se umple de succes la europarlamentare)))Ieri Băsescu era ocupat cu mica sugace….azi atacă usl şi pe tema gold corporation…o punem de-un referendum şi toată lumea-i mulţumită))Ai înteles dragule mike că politica e o curvă..iar noi doi suntem lobbiştii bordelurilor)))Dacă n-ai înţeles….io zic să te duci la curve…să studiezi pînă-nţelegi femeia practicantă))Până nu faci ce-ţi recomand…o să ţi-o freci pe siteuri degeaba,ca dobitoaca de maimuţa în captivitate))

 14. @Danut: si cu MINIMUS-ul de la Ministerul de Finante, cu cazul firmelor corecte ce nu si-au putut depune proiectele pe site, in cele 5-6 minute in care acesta a functionat cum ramane? Tot multinationale, fmi si alte bazaconii sau, nu cumva, copii baronilor usl trebuie sa ia ei malaiul, nu ,,fraierii”? Cat despre Rosia Montana: ,,afacerea” a inceput in 2000, cand ghici cine conducea RO, ca presedinte, ca prim-ministru si guvern: leprele pdsr, actualmente psd.

 15. @Mike Nu-s Leana lu’ Costel dar despre MINIMUSul ăsta am înţeles că nu suporta siteul un trafic aşa mare))…asta am înţeles că s-a explicat;dacă o fi cum zici tu, nu mă deranjează să-i ia dnaul.Cât despre ce rssuri de presă băsistă postezi tu mikule iar nu-mi pasă şi-ţi spun sincer că nu le citesc,poate pe diagonală uneori când am chef să râd de băsişti şi caut un fraier să-l disper))Şi mereu te găsesc pe tine mike,cel ce pari a fi o admiratoare de a lui Teculescu)))

 16. @DanutZ: la referendumul pentru Salvarea Rosiei Montane din gherele celor ce au vandut Petrom, Mechel, CFR si toata industria romaneasca pe nimic o sa te lamuresti cat de multi sunt ,,basistii”! USL=mincinosi, hoti, prosti de-a binelea!

 17. Câtă nesimțire din partea lui Cilibeanu și a marelui om de TV, Ionescu! Acum la A1, sunt în starea să/i linșeze pe bieții telespectatori care sesizează faptul că apa din oraș este INFECTĂ! Pe un ton imperativ, cu tupeu , nesimțitul de Ionercu cere adresa celor care sesizează calitatea apei. Li se spune zona dar…ei vor adresa exactă. De ce? Merg pe intimidare acești mincinoși!!!!!!!!!!!!!!
  Auziți, dragi cetățeni ai Sloboziei, să schimbăm țevile! Cel mai tare este securistul de Ionescu…nu demonstrtează că este mediator al emisiunii, ci…un dictator, securisttttttttttt!

 18. Stai liniştit mikule..n-o să fie referendum,că se ştie rezultatul,ori nu-i validat de prezenţă la vot ori nu iese cum vor vânzătorii……şi nu te mai căca pe tine cu mulţimea băşitilor…că puteeee….de parlamentari pdl câştigători de colegii…şi cjuri câştigate….iar de la ultima numărătoare de băsişti…doar o sugace apăru,mai e pînă face şi Roberta şi Nuţica vreuna mică,bună de promovat chiloţei albi))

 19. In afara de ,,danut” mai este cineva care sa nu stie ca rezultatul alegerilor dintr-un an nu mai este valabil in urmatorii, ca multimea hotiilor facute de cel mai murdar guvern al RO si de incompetentii usl din CJ si administratiile locale a lamurit lumea? Usl-asi = mincinosi (ultimul caz, cel cu apa potabila din Slobozia), hoti (a se vedea cazurile primarilor din Balaciu, Sfantu Gheorghe, a consilierilor judeteni si locali din Slobozia-cercetati de ANI, al otiliei dumitru-fosta inspectoare generala), prosti (a se vedea cazul ,,danut” si nu numai).

 20. @Mike Da chiar eşti dobitoc dacă pui botul la firma aia de sondaje făcute de un srist şi popularizate de Adevărul…dar ce pretenţii să am de la propagnda pdlistă ce-a schimbat-o pe Ada Muiesesean cu Adriana Săftămoiu lu’Imre bozgoroiu)) Săftoaica şi-o pune şi ea cu pdlul,să prindă locul pe lista PE…cum se pupă Băse cu ciorile şi tolomacii..s-o facă pe sugacea mică c-o mămică europrosticică))AMR 66 mikuţule şi-o să vă moară tătuţul…iar pe ţepe o să vă ridice Codruţa!!! Mai bine hai să unificăm dreapta…ia-o pe Leila şi veniţi la mine să vă fac….ce-i făcu Chiuariul Scheleancei)) Doar împreunaţi în cuget şi-n simţiri..vom reuşi să ne recâştigăm ŢARA!!!Dacă nici aşa nu vreţi…vă dau vorba lui Băsescu…zisă către Năstase….dar e de după miezul nopţii…..măi))

 21. @Danut: dupa ultimele evenimente, cu copilul ucis de maidanezi din cauza usl si scandalul Rosia Montana, iscat din cauza usl, desigur ca psd-istul dement ,,Danut” se gandeste ca leprele or sa creasca in sondaje. Pai, altfel, ar mai fi dement?

 22. @Danut: locul psd-istilor dementi tip ,,danut”, dupa cum vede o tara intreaga, este la Spitalul nr.9, nu la guvernarea tarii, a oraselor in care maidanezii musca copiii iar oamenii nu au apa potabila. Cine stie, lu’ ,,danut-preput usl-as” i s-o fi tragand de la apa servita de prostanac…

 23. Ieşi în stradă cu iubitorii de animale şi însetaţii,măi mikule,,,dă-i jos dacă poţi…dacă nu…aşteaptă alegerile,democratule băşit!!! Ce vreitu,lovituri de stat)))Te pupă tata,mikutzule maidanez…nu te adopt că te-aş eutanasia în secunda doi de te-aş cunoaşte,băsistule propagandist)))

 24. @Danut: greva medicilor este special pornita pentru a nu-i mai trata pe psd-istii dementi, care nu stiu decat sa insulte, FARA ARGUMENTE, PROBE, pe romani; scumpirea pasapoartelor este ultimul ,,dar” al leprelor usl, pentru cei care i-au votat si acum se gandesc sa plece. JOS usl-asii, adica mincinosii, hotii si prostii care conduc in clipa de fata RO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *