Grevist în faţa Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Distribuie articolul:


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Grevist în faţa Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

  1. Haideţi măi „credincioşii” lu’ Peşte, nu mai comentaţi preacuvioşenia dumnezeilor mamii lor de escroci ordinari în sutană de satană?!

  2. Tu in weekend ai fost la pescuit…ai prins câteva jumătăţi(la bord) şi-o fâţă pe care ai eliberat-o cu credinţa că o s-o prinzi iar când o face kilul….aşa făcu şi constructorul ajuns insolvent aşteptând să-l scoată Doamne-Doamne din insolvenţă)))

  3. @Dănuţ. Să ştii că am o rudă în familie, pictor de biserici. Într-adevăr, se câştigă, uneori, foarte bine, dar, să te ferească Dumnezeu de mafia din Biserică. Pentru a reuşi să obţii o lucrare, trebuie să „ungi” mai abitir ca la o licitaţie trucată. În ceea ce priveşte pescuitul, să ştii că n-am mai fost de vreo patru ani. Cred că a ruginit şi nailonul pe mulinete, iar
    „jumătăţile” au dispărut. S-au transformat în litri, ha, ha, ha!!! Îmi pare rău că unii confundă credinţa cu tagma nemernicilor din BOR.

  4. pt tine „nemernicii din BOR” nu sunt decat o scuza a necredintei tale; or asta nu-i suficient ca sa-ti ascunda ignoranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *