Sări şi ajută-ne cu nişte bărci, domn’ primar!

Distribuie articolul:

 

În timpul ŞI mult după ce-a plouat în SLOBOZIA, aşa arată aproape toate străzile !! 

De vină, cică, nu-i altul decât Dumnezeu! Edilii n-au nici o vină pentru că, nu-i aşa, dacă e mare cantitatea de apă reţeaua n u poate prelua fiindcă nici n-ar fi putut fi dimensionată pentru cazuri excepţionale aşa cum este, bunăoară ploaia de vară- toamnă, ploi care-s torenţiale şi, pe cale de consecinţă, uite că mai crează oarece probleme cum este această acoperire a carosabilului cu apă, astfel îngreunându-se traficul.  Şi-apoi, zic aceiaşi edili (care mizează pe faptul că n-o să-i băgăm în…gura lupului) pare că „şi oamenii sunt din ce în ce mai leneşi, nu-l mai vezi pe nici unul ieşind să desfunde  gurile de scurgere a apei în canalizarea oraşului (…) Ce să facă şi Urban? Câţi oameni să aibă ca să facă faţă potopului? ” ne adresează o întrebare retorică un consilier atât de roşu că ţi-e să nu se-aprindă şi să scoată flăcări pe nări ca un mic zmeu ce se crede!


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Sări şi ajută-ne cu nişte bărci, domn’ primar!

 1. Hai să nu exagerăm. La cât a plouat, pun pariu că în orice oraş din Europa
  s-ar fi întâmplat cam la fel. Numai dacă privim la televizor, în cazuri asemănătoare, constatăm că şi pe la „case mai mari” sunt inundate gospodăriile destul de bine dotate, chiar cu pompe sau bărci pneumatice.
  Problema e că la ei se rezolvă rapid asemenea situaţii, pe când la noi măsurile trenează, iar apa „stagnează”. Dacă întrebaea retorică ar fi fost pusă de un „portocaliu”, ar fi fost în regulă?!
  P.S.: O fi românească exprimarea: „…pentru CAZURI EXCEPŢIONALE aşa cum ESTE … PLOILE …”?! Întreb şi eu aşa, ca să mă ud pemine.

  1. DOAR CE VENISEM DE PE TEREN, eram udă până la piele, mama ei de treabă, măi SORINE! Dar, de! De la căldurică, din casă, ce uşor vezi toate greşelile greşiţilor …

 2. Mii de scuze; n-am ştiut că limba română depinde de gradul de umiditate atmosferică sau de … ciuciulete!

 3. Aseară mă gândeam la cum ar fi arătat parcarea subterană ce se vrea în centrul civic….parcarea ca parcarea,dar cum ar fi arătat şantierul cu gropile pline de apă?))Io ţin minte cum arăta bulevardul Unirii când se consolida terasamentul…şi se lucra nonstop cu resurse nelimitate,nu ca acum când se screm să schimbe conductele de apă şi se laudă de zici că ei au inventat betonul))

 4. Pai da, insa si cu o minciunea d-asta, privind parcarea subterana, a castigat psd-ul Primaria Sloboziei. Hotii usl tac malc acum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *