Vizită de lucru în Ialomiţa a şefului DSU Raed Arafat

Distribuie articolul:

 

„Ministrul secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, doctor Raed Arafat a efectuat o vizită astazi, 14 ianuarie 2022 județul Ialomița. Ministrul a fost însoțit de general maior, Dan Paul Iamandi, inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Marius Dogeanu, șeful Direcției Generale pentru Protecție Civilă și doctorul Alin Popa, șef-serviciu de formare medicină de urgență din cadrul Direcției de Asistență Medicală de Urgență.

Prima întâlnire de lucru s-a desfășurat la sediul Instituției Prefectului Județul Ialomița, unde domnul ministru a fost întâmpinat de prefectul Constantin Marin, de cei doi subprefecți, respectiv doamna Tonița Manea și domnul Gheorghe Babagianu. La masa discuțiilor s-au aflat administratorul public al județului domnul Alexandru Potor, medicul șef al Unității de Primiri Urgențe, doctor Anca Telehuz și directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, doctor Aldabsheh Jamil, precum și directorul Serviciului Județean de Ambulanță, doctor Olimpia Popescu și directorul medical al unității, doctor Gelu Păun.

Scopul pentru această vizită de lucru a fost de identificare a problemelor de organizare și funcționare cu care se confruntă pe linie de urgență județul Ialomița, precum și identificarea de soluții pentru creșterea capacității de intervenție și reducerea timpilor de reacție în situații de urgență”, se arată în comunicatul remis de Prefectura Ialomiţa.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *