Turneu de şah la Slobozia – ediţia a V-a

Municipiul Slobozia din județul Ialomița a fost gazda Turneului Internațional de Șah ,,Cupa Satori”, ediția a V-a, ce s-a desfăşurat în incintaSAH 1 Centrului Cultural UNESCO ,,Ionel Perlea”.

Spre mirarea multora care îndrăgesc sportul – în general – şi şahul – în special – holurile  instituţiei care a găzduit această competiţie au fost ticsite de oameni, numărul celor prezenţi la aceast concurs fiind impresionant.
De precizat că la această competiție au participat aproximativ 250 de șahiști, de la cele mai bune cluburi din România, Bulgaria și Republica Moldova.PAG 12 poza 1

Clubul Sportiv „Satori” – instructor/antrenor Daniel Niţu – a fost reprezentat de 30 de concurenţi de la toate categoriile de vârstă.
Turneul s-a desfăşurat pe durata a două zile, respectiv 23-24 martie 2019, iar Slobozia s-a dovedit neîncăpătoare pentru cazarea hotelieră a participanţilor şi însoţitorilor lor. Noroc că StaţiSAH 3unea Amara este aproape şi au dat o fugă până acolo. Oaspeţii s-au simţit, totuşi, bine, participanţii, în special copiii „au legat prietenii”, iar ocupanţii locurilor fruntaşe au încasat şi premii în bani, după putirinţa organizatorilor în a atrage sponsorizări din partea oamenilor de afaceri şi, desigur, a oficialităţilor. Cu toţii, însă, au câştigat experienţă şi, nu în ultimul rând aplauzele iubitorilor de gen.

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *