Toți elevii din Năvodari vor primi rechizite

Distribuie articolul:

De la grădiniță și până la liceu, toți elevii și preșcolarii din Năvodari vor primi rechizite chiar din prima zi de școală.

” Este un act de normalitate și un sprijin pentru elevi și părinți. Fiecare copil va primi un ghiozdan sau geantă dotată cu rechizite adaptate vârstei și ciclului școlar pe care îl frecventează.

Primăria a distribuit deja rechizitele în toate unitățile de învățământ, iar prima zi de școală îi va întâmpina pe cei mici și pe cei mari cu noile ghiozdane echipate pe bănci.

Pentru unii se poate să fie puțin, pentru alții să fie binevenit, însă important este ca toți să înțelegem nevoia ca actul educațional să se desfășoare cât mai bine și cu eforturi financiare minime din partea părinților care chiar au nevoie de sprijin.

Vă asigur că, la fel ca în fiecare an, sunt alături de școală, de elevi și părinți, iar toate unitățile de învățământ sunt pregătite să primească școlarii în condiții cât mai bune.”  a declarat Florin CHELARU – edilul-şef al localităţii de la malul Mării Negre.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *