CJI va plăti 10 MILIARDE lei vechi – dauna produsă de magistraţi în dosarul ex-preşedintelui Ciupercă

Distribuie articolul:

Recent, tot în ziarul Ştirea (VIDEO, AICI) vă prezentam informaţia potrivit căreia ex-preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa a fost achitat în dosarul penal nr. 24754/3/2015, instrumentat de DNA.

Deşi judecat pentru 8 (opt) capete de acuzare, ex-preşedintele Vasile Silvian Ciupercă a fost găsit nevinovat şi, pe cale de consecinţă, achitat.

Am scris şi noi, în ziarul Ştirea.  AICI  https://ziarulstirea.ro/judecatorii-au-hotarat-achitarea-lui-ciuperca/

        Imediat după ce a aflat vestea bună, ex-preşedintele CJI şi al PSD – Organizaţia Ialomiţa a invitat presa pentru a „lămuri unele aspecte”.  

    Bucuros că poate, astfel, demonstra, nu numai jurnaliştilor cârcotaşi, ci – mai ales! – politicienilor că „a fost găsit nevinovat”, domnul Ciupercă nu s-a sfiit să decşare că are de gând să ceară Consiliului Judeţean să plătească „drepturile salariale” tuturor celor care, dat fiind că lucrau în această instituţi a statului, au fost nevoiţi să părăsească funcţiile, locul de muncă.                 

Se aprobă alocarea sumei de 1.000.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Ialomița pentru asigurarea surselor de finanțare necesare acordării drepturilor salariale ce decurg din aplicarea prevederilor Deciziei Penale nr. 940 din 13.08.2021, definitivă, pronunțată de Curtea de Apel București în dosarul penal nr. 24754/3/2015, prin care a rămas definitivă Sentința Penală nr. 1085 din 26.05.2017 pronunțată de Tribunalul București. . Aşa sună proiectul de Hotărâre ce va fi aprobat de către consilierii judeţeni în şedinţa extraordinară ce se va desfăşura în data de 10 septembrie 2021.

*** Inutil să vă mai spunem că politicienii Opoziţiei – ialomiţeni, în special! – nu vor avea nici o „reacţie adversă” la acest „virus” care a infectat Justiţia!   

RĂSPUNDEREA MAGISTRAŢILOR” – doar o vorbă-n vânt!

   Dincolo de uimirea cu care cetăţenii au aflat că dosarul penal (în care au fost judecaţi 14 inculpaţi, printre care şi Silvian Ciupercă) a avut 72 de volume, iar motivarea judecătoarei cuprinde 320 de pagini, un gând nu dă pace celor care au renunţat să mai spere că Justiţia din România este „oarbă”.

Şi-acel gând vizează „răspunderea magistraţilor” – un deziderat pe care toţi politicienii l-au fluturat prin faţa alegătorilor, în campaniile electorale şi nu numai!

    Căci, cetăţenii oripilaţi de numărul din ce în ce mai mare a dosarelor instrumentate ani de-a rândul, dar care se soldează cu pedepse cel puţin surprinzătoare, întreabă : „RĂSPUNDEREA MAGISTRAŢILOR, în acest dosar, este ZERO?” Iar întrebarea, desigur, nu vizează numai partea financiară, ci şi partea moral-profesională! Căci, spun ei (cei care se declară oripilaţi de „permutările şi aranjamentele” care, vizibil, se petrec în multe dintre speţele în care figurează „băieţii deştepţi” şi complici ai acestora) este de-a dreptul revoltător să se constate că, finalmente, nimeni nu este tras la răspundere pentru faptul că nişte poliţişti şi procurori au „instrumentat cazul” atâta amar de ani, pentru ca, finalmente, faptele să nu reprezinte dovada vinovăţiei atâtor inculpaţi!  

    Aşadar, CJI va plăti din banii TUTUROR cetăţenilor, 1 MILION de lei către „lotul” de funcţionari publici judecat de alţi funcţionari. Cine mai poate, să spună: Să fie primiţi chiar dacă nu au fost bani munciţi! 


Distribuie articolul:

One thought on “CJI va plăti 10 MILIARDE lei vechi – dauna produsă de magistraţi în dosarul ex-preşedintelui Ciupercă

  1. Am vazut si eu cum se victimizeaza dl.C. Sa o lase moale. Cine vrea sa vada adevarul sa citeasca rechizitoriul. Nu are 72 de volume si se poate lamuri. Mai ales din interceptarile de la dosar. In ceea ce priveste unii magistrati sa raspunda in fata lui Dumnezeu.
    PS. Stiati ca judecatoarea care a dat sentinta initiala, la Tribunalul Bucuresti, a ajuns la CAB ? Doar nu erau domnii magistrati nebuni sa-si contrazica colega. Daca ajungea sefa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *