Tenis: „Cupa Expur” la feminin a fost adjudecată de două slobozence

Distribuie articolul:

Turneul de tenis „Cupa Expur” susţinut de cea mai mare companie din România în domeniul procesării oleaginoaselor, parte a grupului Avril, a organizat şi în acest an a de-a treia ediţie a turneului de tenis. Competiţia s-a adresat copiilor cu vârsa cuprinsă între 10 şi 12 ani, atât băieţi cât şi fete, având două secţiuni de competiţie precum: U10 şi U12. Concursul, înscris în calendarul Federaţiei Române de Tenis le-a permis tinerilor sportivi să câştige puncte în clasament şi s-a desfăşurat în perioada 10 – 13 septembrie în cadrul bazei sportive Tenis Con iar numărul de sportivi a fost de aproximativ 90 de tineri înscrişi în competiţie.

La categoria U10 feminin câştigătoarea partidei finale a fost Florea Victoria-Ariana, sportiva care activează în cadrul bazei de antrenament Tenis Con şi care s-a impus în faţa adversarei sale, Munteanu Maia în două seturi cu scorul de 5-3, 4-2. Ţinând cont de faptul că tinerele sportive care au disputat victoria finală îşi cunoşteau reciproc stilul de joc fiind din municipiul Slobozia, jocul a fost unul tensionat, plin de emoţii şi determinare de ambele părţi şi pentru faptul că jucau acasă, în faţa propriului public.

Spre bucuria iubitorilor „sportului alb” şi trofeul la categoria U12 feminin a fost adjudecat tot de o tânără din municipiul reşedinţă de judeţ, Dogaru Maria, care activează la CSS Slobozia, aceasta impunându-se în faţa adversarei într-un mod tranşant în al doilea set al partidei cu scorul de 7-6, 6-2.

„Mă bucur să văd că trofeele de la probele de feminin U10 şi U12 au fost câştigate de două tinere sportive din Slobozia şi că şi eu împreună cu partenerii noştri EXPUR S.A. şi Consiliul Judeţean Ialomiţa am putut să punem umărul la organizarea acestui turneu pentru iubitorii sportului în general şi în special pentru iubitorii tenisului. Toate cele trei sportive din Slobozia au arătat maturitate şi determinare în jocul lor chiar dacă au vârste fragede, probabil departajarea dintre ele din punct de vedere al rezutatelor a fost făcută de concentrarea de moment, concentrare pe care chiar şi cei mai mari sportivi ai tenisului o mai pierd uneori. Fetele au jucat bine, au arătat că pot obţine rezultate foarte bune în competiţiile viitoare la care vor participa şi cred eu că vor face nişte meciuri din ce în ce mai interesante pe măsură ce vor căpăta şi mai multă experienţă pe terenul de joc. Vreau să le felicit pe această cale şi să le asigur de tot sprijinul nostru pe viitor pentru că sunt convins că vor mai participa la turneele organizate la baza sportivă Tenis Con în colaborare cu societăţi private din Ialomiţa.” a declarat managerul bazei sportive, Alexandru Ştefan.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *