Evenimente cultural-artistice din Slobozia organizate în zilele următoare

Distribuie articolul:

Joi, 15 septembrie a.c. slobozenii sunt invitaţi la două evenimente care vor avea loc în cadrul Centrului Cultural „Ionel Perlea” în cadrul sălii „Atelier” unde vizitatorii vor putea participa la lansarea vernisajului de pictură şi desen precum şi o lansare de carte începând cu ora 15:30.

Cel de-al doilea eveniment va avea loc în cadrul galeriilor de artă „Arcadia” unde începând cu ora 16:00 va avea loc lansarea vernisajului expoziţiei „Ramuri metaforice” a artistului Simona Pascale.

Vineri și sâmbătă, 16-17 septembrie a.c., la evenimentul ,,Pâinea și vinul” organizat la Muzeul Național al Agriculturii din municipiul Slobozia. Programul manifestării cuprinde deschiderea expoziției Din bucătăria de ieri și de azi,  demonstrații de împletit spice de grâu, demonstraţii practice de copt pâine la ţest şi la cuptor tradiţional, ce va fi oferită spre degustare tuturor celor prezenţi, precum şi un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul folcloric  „Doina Bărăganului” al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Tradițiilor Populare Ialomița.

Nici pasionaţii de motociclism nu au fost uitaţi, astfel că începând cu ora 16:00 iubitorii sportului sunt aşteptaţi la festivalul ,,Vlah Spirit Motor Fest” ce va avea loc pe strada Poligonului din Slobozia.

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., între orele 12:00-14:00, la Sala Sporturilor ,,Andreea Nica” din Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S.M. Rapid Diva București și între orele 17:00-19:00.

Duminică, 18 septembrie a.c., între orele 11:00-13:00 pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și C.S.M. Politehnica Iași.

Luni, 19 septembrie a.c., între orele 09:00-11:00 și 16:00-18:00, la Monumentul Eroilor din Parcul Catedralei din municipiul Slobozia, la evenimentul organizat în cadrul Săptămânii Mobilității Europene.

Astfel ialomiţenii care nu au alte planuri pentru acest week-end şi care sunt curioşi şi doritori să afle mai multe informaţii despre pasiunea artistică de a picta şi desena, despre felul în care odinioară strămoşii noştri produceau diverse produse de panificaţie, despre ce presupune pasiunea pentru motociclism sau pentru cei care sunt în căutarea unei motociclete dar nu s-au decis încă asupra achiziţiei, şi chiar şi pentru iubitorii de handbal sau a sportului rege, toţi pot avea parte în aceste zile de experienţe inedite în municipiul Slobozia.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *