Tăieri de capete şi spirite încinse în PNL Ialomiţa

Surpriză de proporţii în PNL Ialomiţa asupra listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare care bat la uşă. Deputatul Gheorghe Tinel, cel care până de curând a condus organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal nu mai are susţinerea partidului pentru un nou mandat de parlamentar.

Într-o postare pe reţelele de socializare, primarul ales Dragoş Soare care în prezent deţine şi funcţia de preşedinte interimar al filialei ialomiţene a PNL, a făcut publică lista cu candidaţii la alegerile parlamentare care probabil se vor desfăşura pe 6 decembrie 2020. Astfel, în ordinea poziţiei eligibile au fost validaţi de către forurile judeţene ale partidului următorii oameni pentru Camera Deputaţilor: 1-Barcari Rodica-Luminiţa, 2 – Găină Mihăiţă, 3 -Răceanu Gabriel, 4 – Cristea Nicu, 5 – Ioniţă Gabriel, 6 – Mitrea Traian. Pentru Senatul României lista cuprinde următoarele persoane: 1 – Chioveanu Robert-Viorel, 2 – Catrinoiu Gheorghe, 3 – Racoviţeanu Mihaela, 4 – Merlea Sile-Adrian.

Întrebat fiind actualul preşedinte al PNL Ialomiţa despre absenţa deputatului Tinel Gheorghe de pe lista prezentată, acesta a declarat: „De ce vă surprinde absenţa dumnealui? Este cineva deţinătorul postului pe persoană fizică? Tandemul nu a fost câştigător, eu am câştigat şi el a pierdut. Această listă este propunerea mea în urma unei analize a capacităţilor şi capabilităţilor pentru a maximiza scorul electoral la alegerile parlamentare viitoare. Am discutat inclusiv cu preşedintele PNL, domnul Ludovic Orban, despre această propunere şi am susţinerea colegilor de la Centru.” a declarat în exclusivitate pentru ziarul Ştirea primarul Dragoş Soare.

În replică, deputatul Tinel Gheorghe a refuzat deocamdată să facă declaraţii pe acest subiect, anunţând o conferină de presă „incendiară” cu dezvăluiri din culisele acestui scandal intern din PNL Ialomiţa, spunând că în zilele următoare va explica opiniei publice ceea ce s-a întâmplat de fapt şi cum s-a ajuns în această situaţie neaşteptată într-un timp atât de scurt după alegerile locale.

Victor Ghinea

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *