Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a inaugurat noua Secţie de Cardiologie

Distribuie articolul:

Joi, 20 februarie 2014, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, a fost inaugurată noua Secţie de Cardiologie. În cadrul acestui eveniment, a fost organizată o slujbă de binecuvântare, săvârşită de un sobor de preoţi, în frunte cu Preasfinţitul episcop. La eveniment au mai luat parte şi oficialităţi locale, iar managerul Spitalului, Adrian Berbece, a făcut o scurtă prezentare a noii secţii. „Meritul este numai al domnului Ceteraş. Noi, ceilalţi, nu avem nici un merit”, a declarat managerul Spitalului, Adrian Berbece. Spitalul Județean de Urgență Slobozia a beneficiat în ultimele 2 luni de o investiție totală de aproximativ 2 milioane de lei, prin implicarea unui om de afaceri local, care până mai ieri era cvasinecunoscut pentru slobozeni, Gheorghe Ceteraş. Secția Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost renovată și dotată cu aparatură de ultima generație, devenind astfel cea mai modernă secție din spital, existând de acum și un nou compartiment de Terapie Intensivă. Lucrările s-au desfășurat în timp record, reușindu-se ca în numai 30 de zile, Secția Cardiologie să fie predată medicilor, asistentelor și, bineînţeles, pacienților. Așadar, au fost renovate saloanele bolnavilor, cabinetele medicale, grupurile sanitare și a fost creat compartimentul de Terapie Intensivă. De asemenea, a fost achiziționată aparatură medicală de ultimă generație, dar şi paturi noi, reglabile pentru pacienţii secţiei. Şefa de Secţie, Cati Istrate, s-a declarat încântată peste măsură de investiţia de care a avut parte secţia de cardiologie şi speră că lucrurile vor merge înspre mai bine de acum. „Nu este meritul meu (…) dar sper că vor veni medici, că vom avea colegi noi, acum că au toate condiţiile.”, a adăugat medicul primar cardiolog, Cati Istrate. Aceste fonduri au fost folosite și pentru dotarea cu echipamente medicale noi a secțiilor Neurologie, Neonatologie și Chirurgie.

Cristina Ghinea


Distribuie articolul:

12 thoughts on “Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a inaugurat noua Secţie de Cardiologie

 1. A N A F ul si D N A ul dormiti ? Desteptarea ca porcul gras .

  vezi evaziunile fiscale ce le face acet Ceteras si – dupa aceia prea slavitil cu preot cu tot

 2. sa nascut un nou ILIE de la HERMES asta-i de Tandarei crescut de d-nul CIUPERCA si el isi face de cap ,- d-nul Ciuperca cred ca nu are cunostinta despre faptul ca acest Ceteras se foloseste de numele si functia d-nealui in relatiile cu primariile si cetateni carora le promite sarea din bucate si-i deposedeaza de terenuri vezi monopolul creat in zona Tandarei Bucu Ograda V Ciori M Kogalniceanu etc – il atentionez pe aceasta cale sa fie mai prudent ca Mascatii sunt flaminzi sii da tircoale ca hienele.4

 3. Văcarul satului loveşte din nou. Tun de 5.000 de hectare de pădure în Covasna
  Gheorghe Ceteraş, un ilustru necunoscut, este mereu ajutat de funcţionarii statului pentru a obţine terenuri de milioane de euro
  Potrivit documentelor obținute de EVZ, Gheorghe Ceteraș (centru) a pus mâna pe 5.754 ha de pădure în Covasna. Milionar în euro, el e și un om milostiv . Despre primul tun, EVZ a dezvăluit în ediția din 6 decembrie

  Pe 6 decembrie, „Evenimentul zilei” a dezvăluit că „Regele pădurilor” Gheorghe Ceteraş, fost văcar în Ţăndărei, a devenit milionar în euro după o retrocedare de pădure dubioasă în Buzău. Acum, acesta pregăteşte „un tun” similar şi în Covasna, Ceteraş punând mâna pe 5.754 de hectare de pădure şi aici.

  Societatea Ardeleana pentru Industria Forestieră, care deţinea mari suprafeţe de pădure în Buzău şi Covasna, a fost naţionalizată în 1948. Gheorghe Poenaru, un pensionar din Bucureşti, al cărui tată deţinuse 9% din acţiuni, a revendicat averea firmei. Poenaru a vândut, apoi, cu 160.000 de euro drepturile litigioase pentru pădurea din Buzău (5.132 de hectare) lui Gheorghe Ceteraş din Ţăndărei, fost muncitor necalificat în zootehnie. EVZ a relatat cum s-a implicat prefectul de Buzău, Paul Beganu, să-l pună în poseie pe Ceteraş, care a vândut-o cu 20 de milioane de euro unei firme cu capital german din Timiş.

  Articolul avertiza că se pregăteşte o lovitură similară şi în Covasna, dar autorităţile au fost prinse din nou pe picior greşit! Ceteraş a mai pus mâna pe 5.754 hectare pentru care ar fi încasat, spune Romsilva, 24 de milioane de euro. Ceteraş neagă, însă, că a înstrăinat hectarele: Am dat şi eu sfoară-n ţară că o să vând, să văd cine mă sună. E greu de vândut atâta teren”.

  Prefectura Buzău a păcălit statul român. Văcarul satului a ajuns „Regele pădurilor”

  „”Şeful Direcţiei Silvice, „mandatarul” lui Ceteraş

  La fel ca la Buzău, Poenaru i-a vândut drepturile litigioase lui Ceteraş, care a dat în judecată comisia judeţeană de retrocedări din Covasna. După ce în mai, judecătorii din Târgu Secuiesc resping cererea, după şase luni Tribunalul Covasna îi dă dreptate. Pe 14 decembrie se emite hotărârea de validare a proprietarului.

  Conducerea Romsilva a dorit să conteste în instanţă. Acum intră în joc Ioan Cosnean, directorul Direcţiei Silvice locale. „A spus că îi trebuie timp să se lămurească asupra textului”, potrivit Romsilva. Contestaţia a fost semnată de abia pe 18 decembrie, de Adam Crăciunescu, directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor. A fost înregistrată la Judecătoria Târgu Secuiesc a doua zi, dar Cosnean deja dăduse dispoziţie scrisă, pe 18 decembrie, de punere în posesie pentru Ceteraş.

  Primul termen de judecată este astăzi. Statul poate recupera prejudiciul dacă îi convinge pe judecători că Poenaru, ca fiu al unui fost acţionar, nu ca urmaş al proprietarului unei păduri, nu putea revendica pădurea. În plus, pădurea nu poate fi vândută de Ceteraş fără ca statul să-şi dea acordul.

  24 de milioane de euro a încasat Ceteraş pe pădurea din Covasna, conform celor de la Romsilva

  Citiţi mai mult: Văcarul satului loveşte din nou. Tun de 5.000 de hectare de pădure în Covasna! > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/tun-de-5-hectare-de-padure-in-covasna-1022428.html#ixzz2u2iDcmZs
  EVZ.ro
  Ehee fratilor sa mutat la Ialomita

 4. N-am inteles care e meritul oficialitatilor locale in treaba asta, de n-au scapat ocazia sa fie prezente. Iar biserica e nelipsita. Crede ca daca isi da binecuvintarea o sa mearga treaba mai cu spor? In ce sens, ca or sa se intoarca mai multi pacienti pe la casele lor sau ca Sfintul Petru o sa aiba mai multi clienti la poarta?

 5. 🙂 Buna poanta !!! Poate ca ajunge cineva sa verifice si aparatura ultraperformanta pentru sectia de ginocologie care sta incuiata in depozit .
  Nepoata Domnului Inspector Petre a fost pusa la zid pentru indrazneala de a scoate de sub sigiliu aparatura , Domnul Silvian Ciuperca ridicat acum in slavi pentru aducerea de fonduri de la intreprinzatorii privati:))

 6. Actele de caritate sunt intotdeauna binevenite, la fel si sfintirea acestora, ca stramosesc obicei. Celor care cred insa ca acestea vor scadea vina in eventualitatea descoperirii unor fapte reprobabile ale binevoitorilor, le amintesc cazul lui Becali. Mare credincios,mare milionar,dar cand Justitia i-a descoperit (macar o parte din)incalcarile legii, l-a condamnat.Nu pt milostenia lui, nu pt casele construite pt sinistrati,nu pt piosenia lui religioasa, ci pt faradelegile savarsite. A bon entendeur,salut!

 7. o scurta incursiune in ambulatoriu va arata aglomeratia de ginecologi pe centimetru patrat de usa.
  si cu toate aste e o usa de peste 40 de ani!

 8. Foarte frumos d-nle Ciuperca va afisati cu toti EVAZIONISTI pe ecrane da foarte prost la public!- vezi emisiunea de la Antena 1 cu legea Asociatiilor de animale ,- domnilor nu vedeti ca se face propaganda la hoti , de ce unu ca Crisan nu s-a afisat de ce ing . AVRAM a vindut tot de ce ? nu va puneti intebarea . – A venit mascariciul ala de MANACHE un profitor al schimbarilor politice , vezi pe unde a fost de furat el era primul si aici o balmaseste cu legea pe care nici nu are cunostinta cu ce se maninca .
  D-le Ciuperca formati o echipa de specialisti de la I T M – DSV POLITIE ECONOMICA sii verificati urmatorii asa zisi Presedinti de asociatii a crescatorilor de animale si crescatori de cite 600 respectiv 800 de ovine ,- caprine citi din ei respecta legea pe toate domeniile , au asa zisi ciobani angajati ( SLUGI ) – nui plateste , cazarea e can evul mediu – igiena la pamint ,- animalele OVINE – CPRINE – BOVINE ,- la manache e o mizerie de nedescris.
  1. MANACHE GHEORGHE
  2. BORDEIU SANDU ,- si la tatal lui si la fratelelui .
  3. BUZOIANU NICOLAE
  4. BUZOIANU CONSTANTIN
  5. PETRE GHEORGHE ,din spatele Abatorului
  6. Cel BLOND din BORA , de pe sosea . astia duc laptele pe piata direct si au avize date ca laptele e bun de consum , – facetile o vizita si va convingeti singuri si dupa aceia datii la televizor ca sunt adevarati fermieri dupa ce respecta legea ,
  multumesc ar fi mai multe dar nu am timp sa vi le mai arat.

 9. Asta cu privatizarea nu cred că ţine, oricât ar vrea şpăgarii din politica ialomiţeană. Nu cred că ar fi de acceptat ca Slobozia, municipiul-capitală de judeţ, să nu aibă un spital, cel mai mare din judeţ, de „stat”. Am pus ghilimelele, fiindcă vorba vine că e de stat. Toate şpăgile sunt particulare şi cu particularităţi. Şi, chiar dacă s-ar privatiza, n-ar fi vreo problemă atâta timp cât s-ar lua în considerare asigurările de sănătate. Om trăi şi om vedea.

 10. Vacarul analfabet a fost ajutat de politic sa puna mana pe atata padure. Iar judecatorii nu sunt straini… Justitia romana, incotro?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *