Spectacole – unul după altul, toate spre încântarea iubitorilor de gen!

Distribuie articolul:

Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia vă face cunoscut programul evenimentelor care urmează să fie desfășurate la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia, în a doua parte a lunii martie:

Joi, 18 martie, DIRECȚIA 5 va susține concert începând cu ora 17:00! Biletele pentru spectacol sunt disponibile online, pe portalul web: https://www.iabilet.ro/bilete-slobozia-concert-directia-5-povestea-noastra-show-2-62119/.

Marți, 23 martie, ora 14:30 – ”LUMEA POVEȘTILOR”- concursul de costume din materiale reciclabile care înfățișează personaje de poveste îndrăgite, competiție destinată preșcolarilor și elevilor din clasele primare.

Vineri, 26 martie, ora 19:00 – „A IUBI ROMANEȘTE”, un spectacol-manifest pentru celebrarea vieții, a sufletului, atunci când oamenii regăsesc taina iubirii! Un spectacol al ideilor și emoțiilor, al dialogului și poeziei cu actorul Dan Puric și cantautorii Victor Socaciu și Cătălin Stepa! Bilete online la adresa: https://www.myticket.ro/evenimente/7338/a-iubi-romaneste-26-martie-2021-casa-municipala-de-cultura-slobozia.html

„One Man Show” DORU OCTAVIAN DUMITRU revine la Slobozia, sâmbătă, 27 martie, ora 19:00, cu un spectacol care îmbie la destindere și terapie prin râs!  „Show-ul de comedie” este cea mai nouă producție de umor marca Doru Octavian Dumitru, care declară: „Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”

Tot sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 20:30, Consiliul Local al Tinerilor Slobozia invită comunitatea locală să stingă lumina timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie, Ora Pământului.

Duminică, 28 martie, de la ora 9:00, debutează Festivalul – concurs de interpretare vocală ”Stele pe cer”.

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *