Slobozia a depăşit 4 cazuri/1000 locuitori astfel că se aplică noi restricţii

Distribuie articolul:

Municipiul Slobozia a ajuns în data de 2 aprilie la peste 4,41 cazuri de infectare Sars-Cov-2 la mia de locuitori astfel că autorităţile au anunţat noi restricţii în ceea ce priveşte circulaţia persoanelor şi programul magazinelor.

Conform normelor aplicabile, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia este permisă numai până la ora 20:00, iar în cazuri excepţionale persoanele care trebuie să părăsească locuinţa vor trebui să completeze o adeverinţă pe propria răspundere prin care să justifice motivul pentru care se deplasează în oraş. Magazinele de pe raza localităţii reşedinţă de judeţ se văd şi ele nevoite să-şi modifice programul de funcţionare în weekend, astfel că după ora 18:00 acestora le este interzisă funcţionarea în relaţia cu clienţii, excepţie făcând operaţiunile de aprovizionare, alimentare stocuri şi alte operaţiuni de funcţionare.

Nici activitatea sălilor de sport şi fitness nu va rămâne la fel ca până acum în Slobozia, astfel că acestea se văd nevoite să-şi suspende activitatea până ce rata de infectare la nivelul localităţilor va scădea sub rata de 3,5 la mie. De asemenea trebuie menţionat că în ultimele 24 de ore forţele de ordine au legitimat peste 300 de persoane şi aproximativ 250 de autovehicule, aplicând sanţiuni în 95 de cazuri iar valoarea totală a amenzilor a fost de peste 32.000 lei.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *