Situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din Ialomița

Distribuie articolul:

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița condus de Steluţa MITREA monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora. Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ se prezintă astfel:

  1. Număr de unități școlare aflate în scenariul verde: 57 ( 10.016 de preșcolari și elevi prezenți fizic la școală)
  2. Număr de unități școlare aflate în scenariul galben: 50 (6714 de preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri și 4.315 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online)
  3. Număr de unități școlare aflate în scenariul roșu: 35 (5.968 preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri, 8.181 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online și 776 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online din cauza carantinei zonale instituite la nivelul localității)

Notă: Un număr de 5 unități de învățământ (Școala Gimnazială Ciochina, GPN Borduşelu, GPN Orezu, Școala Gimnaziala Grindu, Școala Gimnazială ”Maica Domnului” Roșiori) se află în scenariul roșu, pentru 14 zile, din cauza carantinei instituite la nivelul localităților.

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:      

  1. Număr clase cu activitate suspendată la data de 19 martie: 27
  2. Număr elevi confirmați în perioada 8-19 martie: 23
  3. Număr angajați confirmați în perioada 8-19 martie: 9

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *