Situaţia drumurilor şi localităţilor în Ialomiţa

Distribuie articolul:

În seara zilei de 25 ianuarie, ca urmare a avertizării meteorologice COD PORTOCALIU au existat depuneri semnificative de polei. Drept urmare președintele CJSU a ordonat activarea Centrului Judeţean de Conducere şi Coordonare a intervenţiei.

În cursul nopţii s-au înregistrat 2 cazuri de autoturisme derapate şi doi copaci căzuţi pe carosabil iar situaţiile au fost soluționate cu ajutorul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi societăţilor de intervenţie pe drumurile judeţene şi naţionale.

Toate drumurile judeţene sunt închise în Ialomiţa cu excepția DJ 212 Ţăndarei-Feteşti pe care se circulă în condiţii de iarnă. Drumurile naţionale nu sunt închise, iar pe DN 2C Slobozia-Tovărăşia se circulă cu restricţie pentru autoturismele cu MTMA <7,5 tone.

Lista localităţilor fără energie electrică la această oră: Urziceni, Fierbinţi, Adâncata, Răduleşti, Maia, Armăşeşti, Bărbuleşti, Jilavele, Dridu, Moviliţa, Coşereni, Hagieşti, Drăgoeşti, Borăneşti, Bărcaneşti, Manasia, Ion Roată, Gârbovi, Valea Măcrişului, Roşiori, Grindu şi Axintele.

În acest moment se intervine în următoarele situaţii:

  1. Ora 05:48 – autoturism derapat între Grindu şi Valea Măcrişului – intervine SVSU Grindu şi Drumuri Judeţene
  2. Ora 06:00 – copac căzut pe DJ 201 între Coşereni şi Modoveni – intervine SVSU Moldoveni
  3. Ora 06:50 – două autoturisme derapate în şanţ pe DJ 203E între Cocora şi Căzăneşti – intervine SVSU Cocora
  4. Ora 06:58 – un autobuz care transporta 5 pasageri a derapat în şanţ pe DJ 203B între Grindu şi Valea Măcrişului – intervine SVSU Grindu.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *