Site-ul primăriei Amara, o băşcălie!

Distribuie articolul:

Victor Moraru are impresia că este edilul-şef al unei localităţi pe care pretinde s-o considerăm oraş. Victor Moraru, mai mult ca sigur, înregistrează în actele financiar-contabile ale instituţiei, oarece cheltuieli cu IT, în fapt cu tot ceea ce înseamnă calculatoare, imprimante, site-ul şi alte „instrumente” conectate Înalta Tehnologie a mileniului trei. Zilele trecute, căutând un răspuns la o întrebare legată de o Hotărâre a Consiliului Local al oraşului Amara, emisă în acest an, am dat un search pe Google şi, surpriză, deşi prima pagină evidenţia scris negru pe alb Hotărâri C.L 2013, când am dat click deschiderea rubricii nu ne-a oferit decât 4-5 fotografii pe care le vedeţi în imaginea alăturară acestei ştiri. Curioasă să văd dacă HCL ale anilor anteriori sunt postate pe site-ul instituţiei, nu mică mi-a fost mirarea să constat că şi cele din anii de dinainte au fost postate fără Expunerile de motive care, la o adică, ne-ar fi făcut să înţelegem „ce-i mâna pe ei în luptă” atunci când onorabilii consilieri locali alocau banii publici pe care angajaţii Primăriei doar îi adunau sub formă de taxe şi impozite, căci de făcut, banii sunt făcuţi de alţi cetăţeni, în deosebi de salariaţii angajaţi în mediul privat, nu cel bugetar.

Fiindcă nu vrem să păcătuim nici măcar cu vorba, facem cuvenita precizare: site-ul primăriei Amara nu este singurul site care nu funcţionează aşa cum ar trebui, desigur, mai ales dacă ţinem cont de faptul că, în vederea întreţinerii şi administrării cât mai eficiente a acestor „oglinzi” a activităţii Unităţii Administrativ Teritoriale, aproape toţi primarii au încheiat Contracte cu firme, sumele cheltuite nefiind deloc cantităţi neglijabile pentru bugetele oarecum sleite.  


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Site-ul primăriei Amara, o băşcălie!

  1. Functioneaza site-ul Primariei Amara la fel cum lucreaza si personalul
    Primariei in frunte cu primarul si city manage .Atentie la constructiile
    ( asa zise ) din fata politiei Amara , si va veti da seama , asta numai ce se vede .

  2. Am vrut și eu să văd hotărârea CL prin care s-au majorat impozitele și taxele incepând cu 01,01,2013. ( In afara celor 16% de procente, s-au ”reașezat” zonele, astfel unele impozite s-au dublat). In zadar a fost căutarea…………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *