Senatorul Marian Pavel are şi un „VOINICEL”?!

Distribuie articolul:

* SC EUROCONSULTING S.R.L a ridicat această clădire. În ea, cică, va funcţiona un Centru after-school . Prin târg, lumea vorbeşte că această firmă este a domnului senator. Însă în Declaraţia de avere depusă în Parlamentul Românie, senatorul apare ca deţinând doar (!?) 100 de acţiuni la această societate comercială.

Senatorul de Feteşti a intrat în Parlament în decembrie 2012, după marian pavel alegerice timp de trei mandate (12 ani) a fost primarul comunei Gheorghe Lazăr, judeţul Ialomiţa. Ce a făcut el în Parlamentul României timp ce 3 ani? A făcut ce a făcut şi în cele trei mandate cât timp a fost primar! Sigur că noi, cârcotaşi cum ne ştiţi, am „ginit” şi-n (in)activitatea musiului niscaiva „faceri de bine” marca PSD! Dar, cum ne presează această „descoperire” imobiliară, n-avem timp pentru a depăna povestea cu… „cocoşul roşu”. Drept pentru care intrăm direct în subiect şi vă spunem că dacă e să ne luăm numai după Declaraţia de avere, Marian Pavel are cel puţin 80 ha de teren agricol şi alte două terenuri intravilane, trei case de locuit, dintre care una foarte mare, de vreo 480 metri pătraţi. Toate, din salariul de bugetar, din veniturile provenind din vânzarea roadelor pământului, din subvenţia pe teren acordate de APIA Ialomiţa, dar şi din dividende încasate de la firma Euroconsulting. Cum spuneam, această firmă a accesat un proiect susţinut cu fonduri europene. Când? În anul 2012, atunci când a început construcţia acestei lucrări care, cică, a costat fix 1.086.914,57 lei. Lei RON, desigur! Ceea ce, în lei vechi, înseamnă peste 10 MILIARDE. Adică, bani, nu glumă! Cum a reuşit stimabilul şi onorabilul deputat să acceseze fonduri? Taman cum a reuşit şi stimabilul şi onorabilul domn Ştefan Muşoiu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa şi cel a cărui familie deţine un Centru izbitor de asemănător, măcar din punct de vedere al constructorului, SC CARGO TERRA S.R.L fiind „în graţii” şi pentru unul, şi pentru celălalt…Ca să nu mai amintim de ADR Sud Muntenia, de domnul director Muşat şi dosarul cauzei…penale în care acesta este cercetat!
Dar, să revenim! Deşi finalizarea lucrărilor la acest aşezământ senator VOINICEL 2trebuia să aibă loc acum mai bine de un an, mai exact în data de 11.05.2014, după câte am văzut noi zilele trecute, pe-acolo nu se petrece nimic din ceea ce înseamnă activitate după şcoală…Şi fiindcă toţi copiii au intrat în vacanţa cea mare, chiar e „după şcoală”. Cum musiu deputatul de Ialomiţa mi-a tot lăsat impresia că sunt indezirabilă, nici eu nu m-am iţit să-l „inoportunez” cu întrebări. Mai ales când întrebările mi-ar fi fost retorice, realitatea de pe teren şi, nu în ultimul rând, alte surse oficiale ajutându-mă să am măcar această percepţie, potrivit căreia termenul de dare în folosinţă a ditamai imobilul a fost depăşit!
(I.G.)


Distribuie articolul:

13 thoughts on “Senatorul Marian Pavel are şi un „VOINICEL”?!

 1. Cum te mai legi dumeata numai de psd-istii. Zici ca ai orbul gainilor in ce ii priveste pe liberali sau astia din urma te finanteaza?

  1. Oricare jurnalist din lumea asta scrie mai mult despre cei care-s LA PUTERE. Vi se pare dumneavoastră, domnule George, că nu scriu şi despre liberali. Înseamnă că n-aţi citit ce-am tot scris despre primarul mun. Feteşti, mun Urziceni, dar şi alţii..

 2. Ca de obicei, graba strică treaba: „… cel a cărei familie …”. Corect.: cel a CĂRUI familie. De văzut şi sensul verbului a (se) iţi, folosit incorect în text. Desigur, acest „senator” este cea mai mare năpastă, poate chiar mai mare decât Neacşu. Dacă ar fi să ne luăm după etimologia latină, senator „vine” de la „senectute”, senatul romanilor (din Roma antică, nu din Bora, ha, ha, ha!), constituind un fel de sfat al bătrânilor, cel mai luat în seamă, de verdictele sale depinzând chiar viaţa. Nu ştiu ce au în capetele alea pătrate aşa-zişii social-democraţi din ţara asta. Nu cred că la ora actuală, ca de altfel în ultimii 25 de ani, a existat vreun partid cu o doctrină cu adevărat de stânga. Poate Sergiu Cunescu, prin anii ’90, să fi avut vreo încercare, curmată din faşă de comuniştii lu’ Iliescu-kgb-viaţa noastră unde e?!. La noi toate sunt de-a-n doaselea. „Socialiştii” aplică măsuri liberale, iar liberalii nu prididesc în a anunţa ce măsuri de „stânga” ar lua ei de ar acapara (iar?!) puterea. Adevăraţii liberali, o mică parte aflaţi în jurul lui Tăriceanu, grosul aflându-se în aşa-zisul nou partid naţional liberal, unul mai penal ca altul, ca să nu mai vorbim de ultra şi megaescrocii băsişti vopsiţi în galben-albastru, cei care au pus „şaua” pe istoricul PNL. Dacă „neamţu'” vrea să facă guvern cu alde Blaga, am curaj să pariez că-l va paşte o suspendare. Asta doar în condiţia în care PSD va deveni un adevărat partid în Opoziţie, puternic şi fără penalii-penalilor, fără alde Neacşu, sau Pavel. S-ar putea, deşi greu de crezut, ca Victor Viorel Ponta, încă tânăr fiind, să se scuture de răpciugă, precum calul lui Făt-Frumos, mâncând jar, totodată făcându-i şi pe colegii săi să accepte acest meniu.

  1. Da, SORIN, m-am grăbit şi DE ACEEA am greşit!!! Ţi-am mai spus (ştiu că e o scuză pe care tu crezi că n-ar trebui s-o folosesc, dar…) suntem doar doi, e mult de alergat pe teren, e mare căldura, vii în redacţie, scrii, postezi repede, pleci pe teren pentru alte subiecte …

  2. Va intrebati ce au in cap socialistii! Au in cap ce au toti politicienii, hotia, goana dupa bani si afaceri! Eram in Slobozia la inceputul anilor 2000 cand o gasca de PC-isti in frunte cu Bogdan Ciuca bantuia prin Ialomita si incercau sa racoleze adepti. Ei nu cautau sarantoci, ci dimpotriva, oameni instariti, cu afaceri prospere pe care mafiotii locali incercau sa-i racoleze. Am un prieten care a avut taria de a refuza si de atunci afacerile lui au inceput sa scada! La ce va ganditi!?

 3. @ SORIn…:)))))oricum…tot bulangiu rămâi:))…și io am găsit la vreun articol vreo greșeală….dar i-am spus pe privat dragii noastre ziariste!! Dar..tu…ți-am mai zis…cred că nu mai ai oglinzi în casă…entelegegentule:)))))))))))

 4. Problema judetului e excat asta…oamenii
  Practic, cum zic batranii, nu poti face din rahat bici…
  Si se vede asta incepand cu ziaristii 🙂

  1. Ioane, aş fi putut să nu-ţi aprob postarea. Dar vreu să vadă lumea ce rahat arunci din gura ta cea slobozită la comandă politică…

 5. Sincer mi-aş dori să stăm la taclale la o bere rece. Nu cred că eşti chiar aşa diliu cum vrei să pari, nebunaticule!

  1. 🙂 nici tu nu ești așa de …luminos cum vrei să pari:)) Bine…io s așa de aproape de tine…de calculatorul de unde postezi:)))))))) Iar despre fanteziile mele …cu bunicuțele…e problema mea…moșulică:))

 6. Ne cred tare prosti cand ne spun ca au realizat toate dintr-un salariu de bugetar!A fost primar a tras malaiul cat a putut ,a pacalit taranii cu pamantul si a cumparat hectare la preturi de nimic.Cate mandate a avut nu a realizat nimic pentru comuna ,ba chiar a inchis o moara (urma sa-si ridice casa si tot praful i se ducea in curte)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *