Şapte dintr-o lovitură! CJI reabilitează alte două Drumuri, dar şi cinci poduri

Distribuie articolul:

Prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”,  Consiliul județean Ialomiţa a depus șapte proiecte pentru finanțare, în valoare totală de 183.406.971 lei, după cum urmează:

 1. Modernizare și reabilitare DJ 212: Limita județ Brăila-Luciu-Mihail Kogălniceanu – intersecție DN2A, intersecție cu DJ 201 Lăcusteni- Platoneşti- Movila- Feteşti
 2. Modernizare DJ 201, tronson Orezu ( intersecție DJ 201B)- Piersica- Bordușelu- tronson II;
 3. Reabilitare pod peste râul Prahova la Adâncata pe DJ 101B;
 4. Reabilitare pod peste râul Ialomița la Bucu pe DJ 213A;
 5. Reabilitare pod peste canal de irigații la Movilița pe DJ 302;
 6. Reabilitare pod peste râul Ialomița la Fierbinți pe DJ 101U;
 7. Reabilitare pod peste râul Ialomița la Țăndărei pe DJ 212.

Această reuşită cu care Marian Pavel – preşedintele CJI – se făleşte, vine după ce zilele trecute a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare a drumurilor județene DJ302 localitățile DragoeştiRoșioriMovilita-Dridu, DJ101 localitățile Dridu-Fierbinți Târg- limită județ Ilfov, DJ101 localitățile DriduJilavele și DJ402 limită județ Călărași- Sinești (DN2), cuprinzând o lungime totală de vreo 50 km de drum județean.

Din păcate, în judeţul Ialomiţa, multe dintre Drumurile COMUNALE sunt încă abia pietruite sau chiar rămase la stadiul de uliţe, adică „de pământ”.

Din păcate, şi podul peste râul Ialomiţa, aflat într-o stare de îngrijorătoare stare tehnică, pare că „bate pasul pe loc”. Cel mai probabil, din cauză că aceasta nu intră în sfera de competenţe a Consiliului Judeţean.

 

 


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Şapte dintr-o lovitură! CJI reabilitează alte două Drumuri, dar şi cinci poduri

 1. Povesti de adormit copiii. Pe programul Anghel Saligny au fost depuse proiecte de 150 miliarde iar alocate sunt 50 miliarde. Imaginati-va cit va primi Ialomita. Dar mai cheltuim niste nabi pe studii.
  PS. Ramin uimit cum apoape toata mass media locala a fost cumparata de PSD. Dumneavoastra mai scrieti cite ceva in rest….laude conducatorului iubit.Mai rau ca pe vremea lu MV

   1. Din documentaţia depusă la Proiectul de Hotărâre, dar şi din răspunsurile oficiale remise la întrebările noastre legate de subiectul respectiv! Altă întrebare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *