RAJA oprește apa în cartierul Coloniști din orașul Fetești!

Distribuie articolul:

Pentru conectarea la rețeaua de distribuție nou executată a conductelor de alimentare cu apă de pe străzile Ștefan cel Mare, Petru Movilă și Zorilor din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile de miercuri 15 iunie ora 22.00, până joi 16 iunie 2022 – ora 04.00.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare totală de aproximativ 42 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și cuprinde reabilitarea conductelor de aducțiune și de distribuție apă potabilă.

Vor fi afectați consumatorii din cartierul Coloniști.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *