PSD-iștii iar le-au „tras-o“ PNL-iștilor la Perieți

Distribuie articolul:

 

Scandalurile se țin lanț în comuna Perieți, unde antipatiile personale mai degrabă decît interesele politice sînt aduse în prim plan, de altfel în detrimentul cetățenilor din localitate. De o parte, primarul Elena Cristea (PDL), consilierii PDL, aliați acum cu consilierii PSD, iar pe de altă parte un grup de consilieri PNL susținut de consilieri PP-DD. Raportul numeric este în favoarea primei tabere, „talibanii“ din Consiliul local Perieți, i-am numit aici pe liberali, înregistrînd o nouă înfrîngere, cu „binecuvîntarea“ de la județ a șefului PSD, Vasile Ciupercă.

 Viceprimar PSD în locul viceprimarului PNL

 Ziua Muncii și Sărbătorile Pascale au venit cu un „cadou“ neobișnuit pentru cetățenii din Perieți. După ce anterior viceprimarul PNL Adrian Merlea fusese schimbat din funcție ILEGAL și reinstalat într-o vineri după-amiază din nou în post de Prefectură, pe 30 aprilie lucrurile au devenit din nou agitate. PDL-iștii doamnei primar Cristea, alături de PSD-iștii lui Ciupercă și Costandache (știți dumneavoastră, agricultorul acela de la PSD la care făceam referire mai demult), l-au „ejectat“ din nou din scaunul de viceprimar pe liberalul Merlea. În fotoliul devenit vacant, cu larga susținere a PDL, a fost „băgat pe gîtul“ locuitorilor din Perieți PSD-istul Viorel Radu, despre care se spune că ar fi absolvent de cîteva clase mai mult ca trenul. Noi nu credem asemenea potlogării și nu ne închipuim că doamna primar Nuți Cristea ar promova și susține non-valorile. Dar Viorel Radu n-ar fi avut cum să nu cîștige lupta pentru funcția de viceprimar, din moment ce și liberalii au ieșit la înaintare cu un candidat pe post cu cazier penal. Este vorba despre Nicolae Pîrvu, consilier PNL condamnat penal la un an de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de luare de mită. Ce garanții prezenta un condamnat, fie el și cu suspendare, în fața unui alt candidat care aproape de fiecare dată intră în conflict cu limba română, numai co-președinții USL Ialomița, Ciupercă și Martin ne-ar fi putut răspunde. Primul n-a catadicsit să ne răspundă la telefon, poate și pentru faptul că n-ar fi dorit să-i încărcăm factura telefonică plătită de la buget și, mai mult, n-a dorit nici să coboare din autoturismul plătit tot din taxele și impozitele ialomițenilor. Poate-l reperăm pe la unul dintre select(ele) restaurante din Slobozia, unde el ar mînca și alții ar plăti, și așa să vă putem oferi un punct de vedere, chiar dacă Ciupercă vorbește numai despre ce vrea el și noi vom întreba ce-i interesează pe cetățeni. Cel de-al doilea, vicele Martin, a fost mai deschis așa cum este mereu, poate și pentru că PNL-iștii au mai mult de suferit din scandalul de la Perieți. Domnia sa a vorbit despre protocolul USL care amintește despre excluderea consilierilor PSD sau PNL care fac alianță cu PDL-ul, despre Ponta, Antonescu și alții. A uitat însă să ne spună dacă PNL-ul va „faulta“ PSD-ul în localitățile unde chiar poate, dar despre asta într-unul dintre numerele noastre viitoare.

 George ŞEITAN


Distribuie articolul:

One thought on “PSD-iștii iar le-au „tras-o“ PNL-iștilor la Perieți

  1. Acolo e o increngatura mai mare decat va asteptati ! Cei de la PSD nu au dorit sa piarda niciun post, mai ales ca Merlea a gresit din start ! Nu s-a dus la sedinte, sfaturile primite de la PNL nu le-a luat in seama, a mers pe mana lui Parvu, care sigur nu are habar cum se putea castiga acolo lejer ! Merlea si Parvu au inceput bine, dar au sfarsit prost, prin graba !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *