PSD a votat cu uşile închise majorarea tarifului la apa (ne)potabilă!

Distribuie articolul:

În preajma orelor atribuite şedinţei ordinare a Consiliului Local Slobozia, în interiorul sălii de şedinţe a CL Slobozia dar cu interzicerea accesului C L 2017presei sau a oricărei persoane interesate de soarta furnizorului de apa-canal S.C. URBAN S.A., s-a decis majorarea tarifului apei livrată la robinetele slobozenilor. Trebuie menţionat faptul că această majorare a fost votată în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor din care fac parte consilierii locali şi reprezentanţii societăţii URBAN S.A. respectiv Consiliul Judeţean Ialomiţa care deţine 5% din acţiuni. Merită amintit că  din totalul decidenţilor AGA URBAN majoritatea este formată din consilierii locali extra-docili ai PSD care votează majorări de preţuri pe bandă rulantă fără o justificare transparentă. Drept urmare a creşterii tarifului la apa (ne)potabilă şi a tarifului la serviciile de epurare către populaţie, preşedintele PNL Ialomiţa a devoalat acţiunile oponenţilor săi politici. „Dragi slobozeni, trebuie să ştiţi că astăzi, într-o şedinţă a AGA Urban Slobozia, desfăşurată cu ușile închise și fără presa căreia administrația publică locală nu-i mai permite accesul de multă vreme, s-a votat majorarea prețului la apă. Acesta a crescut la valoarea de 9 lei/mc !
Într-o unitate care are peste 400 de angajaţi, în loc ca administraţia publică locală să restructureze activitatea pentru a elimina pierderile, ea apelează la un mijloc mârşav de a se acoperi mărind tarifele la apa care şi aşa este nepotabilă. Este incredibil până un
de poate merge tupeul! Consilierul local PNL Miu Ecaterina a votat împotrivă, ceilalţi consilieri municipali liberali, nu! Trebuie să știți cu toții că nu sunt de acord cu această majorare de tarif și că toți consilierii locali ai PNL vor primi mandat din partea partidului ca în plenul şedinţei Consiliului Local municipal să voteze împotriva acestui proiect. NU SE POATE MĂRI PREŢUL PE METRU CUB LA O APĂ CARE NU ESTE POTABILĂ! Aleşii locali ai tinelPNL care nu vor vota împotriva majorării tarifului la apă sunt aşteptaţi la partid cu demisia scrisă! Nu voi tolera niciodată un astfel de comportament şi atitudine! Trebuie să ştiţi că suntem pentru dezvoltarea municipiului Slobozia dar nu prin mârşăviile pe care le face administraţia PSD. Nu putem fi de acord cu majorarea tarifelor serviciilor de utilitate publică pentru a se acoperi pierderile unor servicii neeficiente!” a declarat deputatul Gheorghe Tinel în spaţiul public. Cu alte cuvinte, PSD la nivelul Sloboziei nu mai acţionează în spiritul sintagmei „noaptea ca hoţii” ci în miezul zilei din interiorul instituţiilor publice subjugate, adică ziua ca acoliţii. Asta ca să nu ne aducem aminte de isteria pe care preşedintele CJI Victor Moraru şi primarul Adrian Mocioniu au indus-o permanent în mentalul colectiv în ceea ce priveşte preţurile practicate operatorul RAJA Constanţa S.A. Aceştia s-au arătat public opozanţii operatorului de la malul mării care atrage anual zeci sau chiar sute de milioane de euro din fonduri europene şi construieşte infrastructură în alte localităţi ialomiţene pentru servicii deUrban jurist apă-canal, afirmând că preţurile practicate de aceştia sunt mari deşi ele se învârt în jurul valorii de 9 lei/mc, aproximativ acelaşi tarif pe care din luna martie îl va percepe şi S.C. URBAN S.A . În schimb oficialii locali susţin şi pompează anual sume enorme în conturile operatorului local din subordinea primăriei, care este o societate muribundă, falimentară şi nu investeşte în infrastructură având datorii colosale la bugetul de stat. Inteligenţi, nu glumă !

 Victor Ghinea


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *