Primarul Stoica este, totuşi, aşteptat să „dea cu subsemnatul”

Distribuie articolul:

* 10 percheziţii au fost efectuate, marți dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune.

Peste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au efectuat marți, 14 ianuarie 2014, un număr de 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia. Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune. În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri, ştampile, 4.400 euro, 8.900 de lei, arme albe, tehnică de calcul şi alte probe ce interesează cauza. Se pare că în această problemă ar fi implicat chiar și primarul orașului Slobozia, Alexandru Stoica. La finalizarea percheziţiilor, suspecţii au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. Surse din cadrul I.P.J. au afirmat că această grupare era condusă de către Duțu Viorel, zis Pralea, un interlop din Slobozia. Andreea Loghin, purtător de cuvânt al I.P.J. Ialomița a declarat : „Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracționale, grupare specializată pe comiterea infracțiunilor de șantaj, cămătărie, fals, uz de fals și înșelăciune. La sediul Poliției au fost aduse pentru audieri 10 persoane, dintre care 6 suspecți. Până în acest moment au fost indisponibilizate la sediul I.P.J. Ialomița un număr de 3 autoturisme de lux. Polițiștii suspicionează faptul că ștampilele Primăriei Slobozia au fost folosite pe unele documente false în vederea înmatriculării unor autoturisme de lux. Urmează ca angajați ai primăriei Slobozia să fie audiați.. La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost conduse 10 persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de două dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Surse din cadrul primăriei au afirmat că domnul primar a fost chemat marți dimineață, în jurul orei 8.00, la sediul primăriei, unde i-a fost percheziționat biroul. Deși nu există mandat de aducere pe numele primarului Stoica, acesta este totuși așteptat la sediul I.P.J. Ialomița pentru a da explicații anchetatorilor în legătură cu acest subiect.

 

 

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Primarul Stoica este, totuşi, aşteptat să „dea cu subsemnatul”

  1. V-a spus blonda asta..şucară…sau aţi dedus după logica de funcţionare a statului de drepţi))Satana de Băsescu ..e în conferinţe…e şi Stoica la 11, 30 la „doamna Clementina”))

  2. Vai..au turbat psdiştii cu Nicuşor Constantinescu))Da’ e bine, coabitaţi cu satana)) Cred că pe Nicuşor de Constanţa…vor ambii coabitaci „să-l facă”))Io-l ţin minte pe baronete, că a adormit la volan într-o intersecţie din Constanţa)) Şi uite aşa, cu-n psdist pe zi, la parchet…pactul de coabitare e reevaluat..şi-i în vigoare)) Stoica o să mobilizeze toate psdistele..s-o voteze pe Eba..şi toţi primăreţii din ograda lui Nicuşor, tot cu fata din popor…de securişti împuţiţi, fsnişti nenorociţi))Când îl vezi pe Stoica vorbind…sau pe Nicuşor..îţi vine să-ţi baţi copiii, de ciudă că ai votat pe usl..să vezi mizeria din psd))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *