Primarul Stoica anchetat pentru fals și uz de fals?!

Distribuie articolul:

* 10 percheziţii sunt efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune.

Peste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia efectuează, în această dimineaţă, 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia. Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune. Se pare că în această problemă ar fi implicat chiar și primarul orașului Slobozia, Alexandru Stoica. Potrivit autorităților, mai multe ștampile ale Primăriei apar pe documente falsificate de înmatriculare a unor mașini de lux.La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I.


Distribuie articolul:

29 thoughts on “Primarul Stoica anchetat pentru fals și uz de fals?!

 1. Parcă tot nu-mi vine să cred că Sandu Stoica s-ar fi implicat conştient în aşa ceva. Că s-au folosit stampile din Primărie nu înseamnă culpabilitatea primarului.
  Dar, vorba’ceea: cine nu beleşte ochii, are ce beli! Aştept cu mare interes evoluţia evenimentelor. Dacă se confirmă bănuielile, e grav, grav de tot.

 2. După evenimentele,ciudate, legate de percheziţiile de la Primăria Slobozia,aducem la cunoştiinţa cetătenilor municipiului

  In 18 IULIE 2012
  Primăria Municipiului Slobozia a finalizat implementarea proiectului
  ,,Optimizarea şi reducerea timpilor de livrare a serviciilor publice prin utilizarea instrumentelor moderne de control in cadrul Primăriei Slobozia”
  cod SMIS 11326.

  Proiectul a fost realizat cu sprijinul firmei SC Public Research SRL pentru a se elibera documentele către cetaţenii municipiului cât mai corect şi cât mai rapid.Proiectul a costat o căciulă de bani şi conform celor prezentate in rapoartele Camerei de Conturi nu a avut efectul scontat ca timp de răspuns la solicitarea cetăţeanului.
  Culmea este că primarul Stoica Alexandru şi viceprimarul municipiului Băcanu Valentin, au anunţat că aceiaşi firmă va primi ,fără licitaţie,şi contractul realizării Strategiei de dezvoltare a municipiului Slobozia pentru anul 2014.
  Curioasă alegerea modului de incredinţare a lucrării şi a firmei alese.
  Având în vedere că toate eliberările de documente electronice(certificate,adeverinte,dovezi,etc.) lasă urme in calculatoare şi acestea sunt bine evidenţiate,primarul nu are scuză,nici pentru cheltuirea unui purcoi de bani publici pe programe fără eficienţă şi nici pentru nepriceperea subordonaţilor,el fiind obligat să citească ceea ce semnează .
  Din aceste considerente :
  1. Solicităm public conducerii Primăriei Slobozia,organizarea unei conferinţe de presă si prezentarea situaţiei.
  2. Solicităm asumarea răspunderii ,de către cei vinovaţi de prejudicierea imaginii Municipiului Slobozia,prin demisie !

  Departamentul de comunicare PDL Ialomita

 3. Un mare FÂS fu acţiunea…asta prezentată de presă, pe baza informaţiilor oferite de organele de rahat ale statului, pe surse de rahat băsist))Toată presa, de pe siteuri, locale sau naţionale… şi televiziunile de ştiri…au rostogolit ştirea cu infractorii cămătari, şantajişti, percheziţia din primărie , peste 70 de mascaţi…şi primarul la audieri)) A3 a bătut recordul..cu primăria, cămătarii, primarul e la audieri))Ăsta-i statul de drept …cu justiţia independentă şi presa „inocentă”,speriată de art 276 din noul cod…un talmeş-balmeş de tabloid))Nu-s mort după PSd…dar aici e ciorăneală multă(vorba lu’ cumătrul Vuţi)şi ceva de concluzionat şi…regulat)) Recapitulare: 10 percheziţii, una la primărie; 10 suspecţi, cămătărie, şantaj, fals şi uz; e o ştampilă din primărie,o copie de amprentă falsificată sau nu, mobilul descinderii forţelor mascate..la primărie)); urmează cinci suspecţi, doi reţinuţi, lovele, acte, calculatoare, ştampile,limuzine));din primărie nu-i vreunul acuzat, primar sau vreun funcţionar şantajat))Asta-i de comedie…nu-i acţiune serioasă))Cine plm răspunde pentru imaginea şifonată a primaarului..şi a noastră, de slobozeni , nesloboziţi pe organele tembele?Binenţeles că-s dezamăgit de Stoica..că nu are reacţie, la aşa mizerie…dar la ce scheleţi au unii în dulap..nu mă miră blocajul comunicaţional…poate domn’ primar respectă statul de drepţi şi justiţia independentă, poate a primit un mesaj,un spor de ciupercă..şi are o teamă dementă))Oricum, domnul primar fu făcut de căcat în ştirile tv..” primarul colaborează cu organele de anchetă”în sensul că recunoaşte sau asumă ceva)) Altceva …n-am pe suflet…dar trebuie să constat ambiguitatea titlului din Ştirea))Poate azi, citeşte şi Stoica vreun comunicat..dacă nu e tot căcat pe el de simpatie şi recunoştinţă veşnică…statului de drepţi şi justiţiei independente))..sau presei..libere la mare))Olguţa, aia de la Craiova..are coaie…primarul nostru are mustaţă))

  1. Bala, află că ştirile de-aia sunt ştiri ca să se tot completeze…Ele, ştirile, se transmit în cel mai scurt timp de la producerea faptelor…Or, la momentul transmiterii informatiei, ATÂTICA se ştia, ce-oi vrea? Iată, pe parcurs, s-au mai adunat nişte informaţii…În ceea ce mă priveşte, NICI nu-mi fac iluzii că i se va întâmpla ceva ŞI lui Stoica …Am dat informaţia…Atâta am putut noi!

 4. După ce spune comunicatul parchetului local..”în perioada 2011-2013, au înmatriculat mai multe autoturisme de lux prin folosirea de documente falsificate. Documentele erau falsificate, prin aplicarea ştampilei cu impresiunea Primăria Slobozia, iar prin această modalitate nu figurau în evidenţa Serviciului Taxe şi Impozite locale”..grăi doamna procuror Manolache))Măgăria cu ştampila…fentează impozitul…deci Primăria ar trebui să se constituie parte vătămată!! Cum parchetul nu comunică ce-i cu impresiunea ştampilei, e reală sau e fals, iar ciorăneala e din 2011…fără a se comunica numărul de autoturisme înmatriculate (fără impozit)…chiar nu văd rostul percheziţiei efectuate la Primăria Slobozia. Dă bine la presă..şi la imaginea parchetului în ochii cetăţeanului orbit de justiţia independentă şi statul de drepţi!!Pentru mine…e lipsită de profesionalism ancheta…şi cred că-i şi condusă cu rele intenţii))Nedumerirea mea este mare, deoarece documentele fiscale , pe care se aplica ştampila, sunt emise la imprimanta calculatorului şi au şi data şi ora emiterii….deci e exclus să fi ştampilat Ionaşcu un set de documente în alb, de ceva timp în urmă))Comunicatul parchetului l-am citit pe alt site..Dacă ştampila nu-i falsă..înseamnă că un operator cu acces la calculatoarele de la Taxe şi Impozite a produs documente..şi alt funcţionar a dat cu ştampila)) oricum, pentru mine, operaţiunea de percheziţionare a biroului primarului…nu-şi avea rostul…e făcută pentru imaginea parchetului..şi, sau..intimidarea şi discreditarea lui Stoica))Sau ancheta e condusă de un procuror tembel, un azorel cu capul chel…ce ar muşca de bucă, un primărel)) Mai este şi batista pe ţambal, dar nu cred ))Cineva a vrut să-şi bată joc de Stoica, asta-i concluzia mea!!Sunt convins că lucrătorii de la înmatriculări auto…cunosc detaliile documentelor emise de Primărie))…că dacă-i „furăciunea din 2011”..şi ăia de la înmatriculări sunt suspecţi…de neglijenţă..dacă nu complicităţi şi asociere la grup de infractori)) Cum doamna Manolache…nu-i ca domnul Berbece…n-o să avem parte de socializare cu procurorii, să ne explice ..cum e cu „oengeurile din parchete”, cu facerea de bine şi futerea de mumă))Şi ciccă să ai încredere în procurori, că aşa ne sugerează satana de Băsescu)) Io n-am încredere…m-am fript cu ăia ai lui Iliescu))

  1. Pertinente observaţii….Uite, vezi?! Dacă NU mai are gazetarul atitudine, are cititorul…Poate că aşa-i mai bine!

 5. Acţiunea Parchetului Slobozica…e de un penibil demn de scenarii pentru Mister Bean)) Comunicatul livrat presei..e cu zeci de mascaţi din două judeţe..igpruri , dipi, operaţiuni speciale…pentru destructurarea unui grup de infractori periculoşi))După zece percheziţii, probabil în majoritate fără rost…ca la Primărie, după zece suspecţi….cinci acuzaţi..au reţinut doi..cu propunere de arestare)) Io zic că au destructurat grupul))Radio Erevan…nu fu grup….fu o pereche…nu-i cămătărie…e şmecherie..au băgat ceva cu fals…să fie presa în extaz… şi poporul în orgasm, că le arestează primarul, uslist, nenorocit… şi poporul chiar visa.,,să voteze un pdlist..un gurist,sectant băsist..cu privire de viţel..viaţa divorţatelor))Huuoo PDL!!!Huuoo Băsescule, satană!!La parchete…Acadeleee..mor fetili după ele))

 6. Am văzut declaraţiile oficiale, pe obiectiv net…şi pot să constat că purtătoarele de cuvânt s-au făcut blonde..că aşa o fi în fişa postului))Altfel..arată bine, dar nu le prinde culoarea,în exerciţiul funcţiunii, poate pe poliţistă,adică sigur, tinereţe..tupeistă,nu clipeşte când vorbeşte,domină haita de jurnalişti-reporteri))Cred că nu-i confortabil să torni gogoşi la presă….da’ avea şi presa nişte mameluci de reporteri..cu materia blondă, vopsită-n cenuşiu))

 7. Acum înţeleg că purtătoarea de cuvânt din poliţie, a isterizat presa,cu”persoane cu funcţii publice din primărie)) Te pui cu blondele..sau ziariştii))Sandule, primarule…cineva din poliţie a vrut „să te facă”))Eu tot nu înţeleg, de ce comunică poliţia..dacă anchetele sunt conduse de procurori???E vreo competiţie între poliţişti şi procurori=??Sau la parchetele locale, poliţia încalecă procurorul??Eu ştiu, că după lege, procurorul conduce anchetele, dispune şi ordonă măsuri în anchetă…..bine, pe vremea lui Iliescu..îl încăleca Răducanu pe Anton, sau ce 69 de nemernici făceau ei, între ei..cu Luluţele şi lovelele))După ştiinţa mea, infracţiunile grupului ăsta..ţin de Diicot ăla, nu de furturi din buzunare,găini…şi sex oral în gară)) Dar dacă parchetul local..s-a înregistrat cu lucrarea miliţienilor lui Şefu…e bine..dar să comunice şi parchetul Slobozia..de când instrumenteză măgăria))Sandule,primarule apvistule)…cineva vru să te facă …cu miliţienii))Cu miliţienii..doar pdsriştii lucrează))Cred că Stoica…a supărat ciuperca..cu olăritul))Să mai zică vreunul că-i uşor să fii primar))

 8. MADALINE teai trezit situ din somnul cel de veci iti colcae in minte legea cind ai ocupat functia aia de prefect te intrebam noi de ce nu tiai facut pe deplin datoria ca acolo nu erai cel putin scriptic inregimentat politic acum ai relevatii ai devenit credincios lui Marinica Cazacu – A N I ce mai zic despre voi draga cumetre sunteti asa de corecti ca nu va mai ajunge nici nasturi la camesa , – ma-i incet pas pe loc ca nu sunteti atit de curati – vezi discipolul tau cum a inproprietarit morti din ION ROATA si pe urma au cumparat ei terenurile ca de eu is primar , sii agentul agricol de la Ion Roata a inceput sa vocifereze asa ca Sfintu Gheorghe , nu te-a pedepsit ca pe Ceausescu de craciun dar vi se stringe si voua surubu ca prea sunteti nesatui uitativa ba ce ati lasat dupa guvernare o tara de cacat , – copii vinduti , femeile sclave secxuale , barbatii vin sau nu mai vin nici in sicrie , – averea acestui stat ati vinduto pe lucru de nimic , – preotii iati indreptatit peste masura , – ati distrus toata economia statului ati furato si ati dato la fer vechi ,- si acum va dati loviti ca e de vina cei din nainte voastra – v-am dat votu ati fost la friele acestui stat ce ati facut pentru noi norodul ati promis ca si astia marea cu sare ca creati locuri de munca ati constriut 5 km de autostrada sii de retul banilor v-ati inbogatit toti vezi averea fiecaruia dintre voi sii vi la mine si te dai lovit mars din Primarie tu si cu cei doi pupincuristi profitori ca t mai aveti loc ca va veni dublu mascati pentru tine si ai tai si atunci vom esi si noi norodul cum spuneti voi prostimea sa va tragem pe roata in fata poporului jegosilo .,

 9. @ nicu. Poate-mi traduci şi mie în limba română textul postat, analfabetule!!!
  Oi fi având tu ceva de borât, dar fă-o gramatical, ca să înţelegem şi noi, ăştia cu niscaiva ştiinţă de carte.

 10. ))) Da’ ştiu când te enervez, cu ceva…măi dragă Ionico..îmi spui pe nume)) ACUM…ori ai draci pe mine..ori te detaşezi de cugetările mele))Da’ n-ai tu inima aia…să nemulţumeşti cititorul…mai dai una peste bot…dar io nu mă supăr…ştiu cu cine dansez))Şi chiar îmi place)) Gata..că intru pe radio…la portocala..Clementina))

 11. Sunt şocat..l-am ascultat pe Stoica..în direct la „doamna Clementina”….vai de pln ce nătărău am votat…CiupercăĂĂ.Martinee….ce plm caută ăsta la primărie?))Io n-am păţit ruşine mai mare ca asta…o fi pus pentru ciordeli…nu pot să înţeleg..ce plm discută licenţiatul ăla de Băcanu..cu analfabetul ăsta de Stoica..sau popa Zamfir…avocatul Sava..doctorul Tron??)) E de „Vacanţa Mare”…nu se poate aşa ceva…cât de şocat o fi fost de anchete!!Şi e şi şef la psd Slobozica…şi Olaru e tras pe dreapta…..cred că mare nenorocit e domn Ciupercă ăsta!!Băi Ciupercă..la mine , la machedoni..e o vorbă,după o discuţie între flăcăi..şi sună cam aşa în traducere ” cum să-ţi doreşti o nevastă muncitoare, dar proastă..că n-o să fie-n stare să te aprecieze vreodată”…cam aşa este şi cu selecţia ta în partidea…nu-i bun ăla de la Amara(primarul)-nu-i bun Olaru…e valabil Stoica)) Ce plm să discute Stoica cu directorii de şcoli, professore))Ascultă emisiunea–şi spune o părere ..despre spectacolul oferit de Stoica!! Dar el, săracu’..nu-i vinovat…e vinovat cin’ l-a promovat!!!Şi io-s vinovat că l-am votat….că ne-a scăpat de licheaua aia de Ionaşcu)) Mai e şi finu’ la un cumătru….şi dacă tot fu USL…am votat disciplinat..futu-i mama uslului şi a pnlului))Io-mi tai sula..dacă Stoica ştie a scrie…după dictare..ceva..o porcărie)) Cred că de calculator..şi alte alea..nu e cazul să pomenim!!Dacă a mai votat vreunul ca mine, vă rog să scrieţi…să mă liniştiţi…că nu-s singurul fraier))

 12. ))) Am văzut la tv, pe unu’..Nicuşor Constantinescu…belea de interlop..nu preşedinte de CJ)) Aşa că nu mă mir de primăretele nostru))Face şi dnaul ceva ..bine..adică Băsescu)) Şi după futerea baronilor psdişti…urmează cei pdlişti)) Le-o fi zis ceva, Victoriţa Nuland..la CSM..la Codruţe)) Revange..urmează pdliştii..la anu’ pe timpul ăsta))

 13. @dănuţ. N-ai cum să fii singurul „fraier”. Dacă ar fi fost aşa, Sandu n-ajungea niciodată primar. Sunt alături de tine în greaua suferinţă pricinuită de pierderea încrederii într-un om pe care-l credeam cerebral. Nu l-am urmărit la „doamna Clementina”, dar sunt sigur că ai dreptate, deşi cred că eşti un pic prea dur. Poate chiar nu e vinovat. Să mai amânăm un pic „execuţia”.

 14. @ Sorin Nu e vorba de vinovăţie , că acolo e treaba anchetatorilor, m-a şocat la Stoica modul în care vorbeşte şi mai ales cum gândeşte…iar când se aprinde…l-ai pierdut, n-ai cu cine discuta. Cred că face faţă funcţiei, cât de cât, doar prin vechime ,deoarece ştie ce probleme sunt în oraş. Ce să zic, începuse bine cu reabilitarea bulevardului, dar cred c-o să sfârşească rău cu pasajele şi parcarea subterană, că după ce am văzut cum arată şedinţele CL…slabe speranţe să treacă de interesele politice şi să apară un grup vizionar, să pună ordine în priorităţi şi să nu gândească investiţiile după profiturile amicilor de partid.

 15. Ne-a fost prezentat pe larg, mai sus, modalitatea de acordare a unui contract pentru SC Public Research SRL,insa cred ca sunt mult mai multe lucruri de spus legat de „darnicia” cons. local slobozia atunci cand vine vorba de unii angajati ai primariei. O sa fac referire la d-naPETRE NINETA ,DE LA DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE al primariei care a solicitat si a primit prin hot. de cons. loc.o portiune de teren de 105 mp prin care si-a completat portiunea de teren primita in „pepiniera”,PE CARE APOI PRIN HCL. NR.115 din 25.07 2013.l-a cumparat, la fel cum si d-l TRIFAN,Directorul Economic al primariei, tot in acelasi mod a primit o potriune de tern de 106 mp pentru a-si completa proprietatea aflata tot in „pepiniera”(vezi rubrica de HOTARARI ale CONSILIULUI LOCAL de pe site-ul Primariei slobozia HCL NR.99 din 27.06.2013 si HCL nr.115 din 25.07.2013,HCL. NR. 118 din 25.07.2013)pe care absolut sigur o va cumpara in decursul acestui an .Cetateanul de rand a beneficiat de teren de la primarie in „pepiniera”,in buricul targului acolo, d-le primar?Cate persoane amarate au beneficiat de promtitudine in rezolvarea unor problame de spatiu locativ,fara „interventii”?
  Si-atunci vin si spun, vizavi de ceea ce a declarat d-l primar la Campus,cum ca functionarii primariei sunt sufocati de populatia care vine cu probleme:pai cum sa mai poata rezolva saracul functionar problemele urbei cand EL isi vede doar de interese! Cred ca degeaba va chinuiti domnule Teculescu,majoritatea este la ei!
  Cum sa nu te superi cand vezi ca posturile din primarie se dau, fie membrilor de partid(vezi postul de secretara de la vicele Bacanu==cred ca va amintiti cine tipa cu foc la protestele din fata prefecturii”Udrea nu uita, tara nu-i poseta ta!–si-acum cica a castigat concursul pentru postul de secretara…)fie celor cu relatii de afaceri, apropiati de cei ce ne conduc urbea.
  Am si o intrebare-D-ra Arhitect Sef, daca stiati ca tatal d-voastra nu a terminat statuia de lucrat pentru care motiv ati stricat frumusete de bulevard?
  Si unde mai pui ca daca ai o problema de rezolvat la primarie si esti mai saracacios imbracat risti sa te usuie afara din birou imediat pe te miri ce motiv,nu-i asa d-na LIUBA?
  Deci d-le primar, ar fi bine sa incepeti curatenia din „curtea” in care lucrati si sa tineti cont ca datorita faptului ca noi ce-i ce v-am votat si v-am pus acolo asteptand o schimbare, suntem cei care avem dreptul sa va laudam sau sa va criticam.Si tot noi suntem cei care mai devreme sau mai tarziu o sa aplicam stampila pe buletinul de vot.
  O sa revin si o sa va povestesc despre rude de primari care au primit ANL LA O POCNITURA DIN DEGET.

 16. @nicu: mai nenorocitule, de ce minti cu nerusinare, nu psd-istii si usl-asii distrug Ialomita si Slobozia de atatia ani? A condus Teculescu Slobozia sau Consiliul Judetean? Nesimtitule!

 17. ce sa iti mai zic sa te alint DAN -esti prea blonda sa ma cobor la mintea ta , de cind faci politica cu Madalin se pare ca ai cam uitat sa respecti legea aifacut noi achizitii tiai tras masina dar ai cam uitat sa platesti de pe unde ai luat bani cu camata ca firmulita ta de hirtie de sters la fund nuti da sanse mari decit daca prietenitai ziaristi iti mai fac cite ocomanda sa mai scoti si tu un ziar ca de de afacere se ocupa tata , un comunist travestit si mincator ca fiisa de caca , apropo esti pe lista la datornici , fiscu ce zice cit te mai ingadue ( evazionisto) MASCATII DE CAPUL TAU sii eu sa te audiez esti tare tare BLONDA fraero.

 18. ptr. DAN ba fraero tu si cu cine ti-a dat tita sunteti nenorociti si nesimtiti nu iti permit sa vorbesti pentu ca te stiu de cind sugeai (…) in parc in masina sii imi mai spuneai ca ma si doresti haita BLONDA hai continua tu sii iti trimit si poze cu tine in actiune. hai ce nu mai ai bani iar ma santajezi ?

 19. De ce permiteti comentatii agramate, un exemplu sunt cele ale psd-istului ,,gigel”, din 23 ianuarie? Chiar credeti ca intererseaza pe cineva parerea prostilor care nu stiu carte insa vor sa fie bagati in seama? Dupa parerea mea ,,gigel” asta este un handicapat intelectual, nu ma mir ca e avocatul psd! Doar leprele si prostii mai pot sustine psd!

 20. bai Constantine da prost mai esti frate, de la o posta te vezi cine esti , te dai singur de gol , iti faci singura reclama la ziar ? – te mai ajuta si Cioara santajistilor vedeavas cu mascati la usa sa va verifice voua averile , – facute pe santaj credeti voi ca dumnezeu dragutu e de la Bora , – nu frate ca asa au crezut si alti care i-ai insiruit tu in ziarul tau de cacat ,- de fapt cum e turcul asa-i si patronul ca de unde nu iti ajunge iti pute vaca stearpa ce esti !.

 21. Io am marcă înregistrată la Ştirea..sunt inconfundabil)) Pe cioara ziaristă-şantajistă..o ştiu şi io…se hrăneşte de la pc….şi înjură pe psd, pe usl)) E supărat săracu’…doi şefi procurori diliţi în scurt timp)) E greu să-ţi moară două mămici, mielule negru))

 22. Defecat (a se citi pensionat) de organe, numitul ,,danut” nu-i decat una din leprele postace ce sustine psd= mincinosii, hotii, incompetentii.

 23. @ Victor Măi maimută populară…..cu postări ,ca ale tale, a făcut propaganda portocalie ….căcatul praf))Schimbă prefecturescule postacii, nu doar nicknameul..ăştia put a băsism şi pdlism..de nu mai ştiu cu cine o freacă, cu secta băsistă…sau cu barca pdlistă, altă epavă băsistă))Nimic n-aţi înţeles, maimuţelor)) Ia să văd cum scrieţi de Ridzi)) E condamnare politică…a încălecat uslul pe independenta justiţie))…că oricum nu ştie oarba …….cine o călăreşte ))

 24. Daniel nu ai mai revenit! poate ne spui si din ce bani si.au facut casele d-na P N si d-l T?????????????? si locuintele de „serviciu”…… cine oare sta pe acolo??????

 25. SA VINA DOMNII ANCHETATORI SI LA COLIBASI,JUD. GIURGIU ,SA-L ANCHETEZE SI PE PRIMARUL STOICA CONSTANTIN VAPOR,SI PE ACOLITII DUMNEALUI ,LA FEL DE HOTI SI DE TALHARI; BOIANGIU MIHAI/BOIANGIU GHEORGHE/VLASCA GABRIELA,ILINCA MARIAN/BOIANGIU LILIANA ,TOTI ACESTI EXCROCI IN FRUNTE CU PRIMARUL STOICA CONSTANTIN VAPOE,AU PUS STAPANIRE PE COMUNA,DETIN IMPREUNA NENUMARATE FIRME ;ECO STAR/BIG-VAP/BIG-UTIL CONSTRUCT/PETRO-OIL COLIBASI/BIO-PROD COOP- ACEASTA DIN URMA ,ADMINISTRATA DE BOIANGIU A DECLARAT IN FALS IN ANUL 2012 CATRE APIA GIURGIU ,CA AU LUCRAT SI CULTIVAT 255 HA TEREN AGRICOL PE RAZA COMUNEI COLIBASI/GIURGIU.TOTAL FALS ! A SE VERIFICA PE SATELIT ,CA NU AU FOST CULTIVATE SUB NICI O FORMA,AU INCASAT PESTE 100.000 EURO ILEGAL DE LA APIA.TOTUL S-A FACUT CU AJUTORUL DOAMNEI CONSILIER DE LA CONSILIUL JUDETEAN GIURGIU,ELENA MIRON URITU,CARE UN URMA UNEI SESIZARI A VENIT DUMNEAI LA VERIFICAT ,SI CA SA-SI PROTEJEZE CUNOSTINTELE DE HOTII,A FOTOGRAFIAT ALTE TERENURI,CU ADEVARAT CULTIVATE DAR CARE APARTINEAU UNEI FIRME VECINE DE LOTURI. SANT NENUMARATE ILEGALITATILE CE SE COMIT IN ACEASTA COMUNA COLIBASI/GIURGIU ,DE CATRE PRIMARUL STOICA SI BARONII LOCALI AI COMUNEI! CE FACE-TI DOMNILOR INSPECTORI?

 26. SA FACA DOMNUL REDACTOR SEF DE LA REDACTIA,,GIURGIUVEANUL” ADEVARATE ANCHETE JURNALISTICE ,SI SA PUBLICE ADEVARURI NU VORBE DE LAUDA LA ADRESA EXCROCULUI PRIMAR DIN COLIBASI/GIURGIU STOICA CONSTANTIN VAPOR! SA SE ANCHETEZE IN CE CONDITII SI IMPREJURARI AU MURIT ACEI DOI OAMENI IN ANII 2011 SI 2012 LA STATIA DE SORTARE PE MALUL RAULUI ARGES IN COLIBASI /GIURGIUY ,STATIE CE APARTINE FIRMEI ECO-STAR ,AFACEREA PRIMARULUI STOICA CTIN VAPOR ,ADMINISTRATA DE ACOLITUL SAU BOIANGIU MIHAI! DOMNULE VASILE ARCANU,NU MAI ACCEPTATI FINANTARILE PRIMARULUI STOICA CTIN PENTRU A SCRIE SI PUBLICA NUMAI LAUDE TRUCATE LA ADRESA LUI,SCRIETI SI PUBLICATI IN ZIARUL GIURGIUVEANU ,UNDE SANTETI REDACTOR SEF,ADEVARURI DOMNULE! REALITATEA ,ASA CUM ESTE EA! NU MAI DENATURATI ADEVARUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *