PD-L Ialomiţa solicită…, şi demisia

Distribuie articolul:

Într-un Comunicat de presă remis şi ziarului Ştirea, Mădălin Teculescu ţine să transmită conducerii Primăriei municipiului Slobozia, USL şi, nu în ultimul rând cetăţenilor acestui municipiu :  După evenimentele, ciudate, legate de percheziţiile de la Primăria Slobozia, aducem la cunoştiinţa cetătenilor municipiului

În 18 IULIE 2012, Primăria Municipiului Slobozia a finalizat implementarea proiectului ,,Optimizarea şi reducerea timpilor de livrare a serviciilor publice prin utilizarea instrumentelor moderne de control in cadrul Primăriei Slobozia”, cod SMIS 11326. Proiectul a fost realizat cu sprijinul firmei SC Public Research SRL pentru a se elibera documentele către cetaţenii municipiului cât mai corect şi cât mai rapid. Proiectul a costat o căciulă de bani şi conform celor prezentate în rapoartele Camerei de Conturi nu a avut efectul scontat ca timp de răspuns la solicitarea cetăţeanului.
Culmea este că primarul Stoica Alexandru şi viceprimarul municipiului Băcanu Valentin, au anunţat că aceiaşi firmă va primi, fără licitaţie, şi contractul realizării Strategiei de dezvoltare a municipiului Slobozia pentru anul 2014. Curioasă alegerea modului de încredinţare a lucrării şi a firmei alese. Având în vedere că toate eliberările de documente electronice (certificate, adeverinte, dovezi,etc.) lasă urme in calculatoare şi acestea sunt bine evidenţiate,primarul nu are scuză,nici pentru cheltuirea unui purcoi de bani publici pe programe fără eficienţă şi nici pentru nepriceperea subordonaţilor,el fiind obligat să citească ceea ce semnează . Din aceste considerente :

1. Solicităm public conducerii Primăriei Slobozia, organizarea unei conferinţe de presă şi prezentarea situaţiei.
2. Solicităm asumarea răspunderii, de către cei vinovaţi de prejudicierea imaginii Municipiului Slobozia, prin demisie !


Distribuie articolul:

6 thoughts on “PD-L Ialomiţa solicită…, şi demisia

  1. Cea mai mare prostie pe care am auzit-o în ultima vreme. Auzi, prejudicierea imaginii Municipiului Slobozia. Care imagine?! Au apărut cumva vederi sau filme documentare cu Slobozia dezvoltată pe timpul portocaliilor şi eu nu ştiu?!

  2. @SORIN: leprele psd au condus tot timpul Slobozia, iar acum a aparut informatia cu perchezitia din biroul cel putin incompetentului stoica inclusiv pe TVR. Nu este asta o prejudiciere a imaginei Sloboziei? Cand a condus PD-L municipiul Slobozia? Cand a avut majoritatea in Consiliul local iar primarul a fost dat de PD-L? SA MAI AMINTESC DE BATJOCURA USL/PSD CU APA de la robinetele slobozenilor? Mai este cineva care nu stie ca individul stoica=psd a initiat un proiect de hotarare pentru un schimb de terenuri din care Primaria iesea net defavorizata? Cand a fost ,,prins cu mata in sac” si-a retras proiectul, ca n-a stiut ce semneaza!?!… Asadar, in 2014, doar leerele si prostii mai sustin si voteaza psd/usl!

  3. Slobozia n-a fost niciodata condusa de portocalii! Asadar, ,,SORIN,, nu mai face afirmatii prostesti, mai bine baga seama pe ce se duc banii nostri, ai contribuabilor. Usl-asi ce conduceti Slobozia, una din cele 10 porunci este ,,SA NU FURI!,,

  4. ))))))))şi nu va fi condusă de portocalii….căci pdliştii ne-au arătat ce ştiu, au guvernat aşa de bine…că n-au câştigat un colegiu,iar la locale au fost varză…dar nesimţiţii lor postaci spun că noi, votanţii, suntem proştii şi leprele))Cu asemenea mesaje jignitoare, pdl se întoarce la scorul pd…de maxim 8%, sau poate cu o lege electorală normală …se duce dracului după pnţ)) De cealaltă sectă băsistă, pmp…ce să zic..nişte creduli, martorii satanei de Băsescu))) Huuoo PDL…la puşcărie cu Băsescu şi toţi nemernicii ce-au prăduit ţara şi poporul!!))

  5. La puscarie cu hotii ca adrian nastase=psd, catalin voicu=psd, s.a.m.d. In 2014 doar prostii si leprele mai voteaza psd, pentru halul in care este Slobozi, Ialonita a si RO, jigodiile psd sunt de vina!

  6. Să nu uitaţi că, chiar dacă la conducerea municipiului-capitală de judeţ se găseau pesedişti, deşi eu niciodată nu l-am înghiţit nici cu tone de lămâi pe şoldoveanul mustăcios, mincinos, pişecios şi căcăcios, la conducerea judeţului au fost prefecţi pedele. De ce nici dl. Cazacu, nici dl. Teculescu n-au dat de pământ cu primarii penali?! Legea le permitea aşa ceva. Numai că, vorba-ceea: corb la corb nu-şi scoate ochii. Şi cum mafia este transpartinică, despre ce vorbim?! Câte exemple de firme în care sunt asociaţi aşa-zişi adversari politici vreţi să vă dau?! Noi comentăm nu de puţine ori aiurea, jignindu-ne reciproc, iar ei îşi fac mendrele nestingheriţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *