Primarul Dragoș Soare vă transmite

Distribuie articolul:

Odată cu ziua de Sfântul Nicolae, sărbătoarea noastră tradițională pe care o aşteptām cu toții şi care marchează începutul sărbătorilor de iarnă în țara noastră, dăm şi noi startul celei mai magice perioade din an.
Astāzi cei mici s-au bucurat de un spectacol pus în scenă de Magicianul cu care a crescut şi generația mea şi au putut afla povestea lui Moş Nicolae, pe care îl aşteptăm cu toții în casele noastre mâine noapte.
Surprizele pregătite pentru locuitorii noştri sunt puse la punct şi abia aştept să ne bucurăm împreună de nenumăratele spectacole şi evenimente pe care le-am aşezat în ultima lună împreună cu colegii.
Mi-am dorit foarte mult să scot Slobozia din rutina cu care am fost obişnuiți, motiv pentru care am ales cu grijă fiecare detaliu al Târgului de Crăciun şi al multor alte evenimente din preajma Crăciunului.
Magia Sărbătorilor de iarnă a debutat astăzi, cu spectacolul pentru copii „Darul lui Moş Nicolae” şi perioada următoare va fi plină de evenimente cu tematica Crăciunului.
Am pregătit foarte multe surprize altfel decât eram obişnuiți pentru iluminatul festiv şi sunt sigur că va fi ceva cu adevărat spectaculos, mai sunt doar câteva zile până când vom îmbrăca Slobozia în straie de sărbătoare.
Târgul de Crăciun, pentru care a început deja montarea căsuțelor, va debuta pe 17 decembrie, în Piața Revoluției şi am invitat numai comercianți locali pentru că avem în oraşul nostru oameni de toată isprava, cu afaceri oneste şi poveşti frumoase.
Am invitat deasemenea artiştii locali să ni se alăture în aceasta lună magică şi îi vom putea admira şi aplauda împreună pe scena amplasată în Piața Revoluției.
Aşa cum peste vară ne-am bucurat de piața centrală cu spectacole săptāmânale şi sărbătorile de iarnă vor fi animate tot in piață prin spectacole zilnice.
Mi-am dorit să aducem cât mai mulți artişti pentru bucuria celor mici, deoarece Crăciunul este o sărbătoare magică pentru copiii noştri, astfel încât pot să anunț deja faptul că am invitat GAŞCA ZURLI să susțină un spectacol în aer liber pe data de 22 decembrie. TEATRUL ȚĂNDĀRICĂ le-a pregătit celor mici un spectacol de excepție, pentru care biletele vor fi disponibile în următoarele zile.
Pentru tradiționalul spectacol „Serbările iernii”, ce are loc pe 27 decembrie, îl vom avea invitat tot în aer liber pe CONNECT-R.
Singura seară pe care încă aşteptăm, la fel ca toată țara, să o putem stabili ca interval orar este seara de Revelion, pentru care le vom avea invitate pe ANDIA şi ROXEN.
Sigur că nimic nu este mai frumos de Crăciun decât să ne bucurăm de colindele noastre tradiționale, aşa că fiecare seară a Târgului de Crăciun va avea şi un spectacol de colinde.
Abia aştept să ne putem bucura împreună de frumusețea sărbătorilor de iarnă şi să încheiem festiv încă un an atipic şi dificil, dar la sfârşitul căruia suntem cu siguranță mai uniți şi mai înțelepți.
Vă voi ține la curent cu programul exact al evenimentelor, astfel încât să ne putem întâlni la o cană de vin fiert la Târgul de Crăciun, urmărind evenimentele organizate în aer liber în Piața Revoluției.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *