Primăria Ţăndărei strânge donaţii …

Distribuie articolul:

“Odată cu apropierea noului an școlar, ne-am propus să aducem un zâmbet pe fețele elevilor noștri. Suntem bucuroși să vă anunțăm că inițiem o campanie de strângere de rechizite școlare și ghiozdane pentru tinerii elevi cu o situație materială precară, pentru a le oferi un început de an școlar plin de entuziasm și resursele necesare pentru a învața și a se dezvolta.

Cum puteți ajuta:

Donați rechizite noi sau în stare bună: caiete, penare, stilouri, ghiozdane, creioane colorate etc.

Împărtășiți această veste în comunitate pentru a spori gradul de implicare

Punct de colectare: sediul Primăriei Țăndărei

Perioada de colectare: până pe data de 06 septembrie”

Acesta este un anunţ care lasă loc speranţei că nu e chiar totul pierdut, că încă mai sunt oameni care se gândesc la semenii lor, că mai sunt cetăţeni dispuşi a lua din puţinul sau din prea-plinul lor, pentru a da şi celor pe care Viaţa nu i-a prea ajutat să aibă şi ei cele trebuincioase anului şcolar, în speţă.

Ţăndărei este un orăşel cu mai mulţi nevoiaşi decât au alte localităţi, precum: Slobozia, Urziceni sau Feteşti, chiar şi unele comune ceva mai “acătării”.

Primarul, profesor fiind, ştie cel mai bine greutăţile pe care le întâmpină părinţii copiilor care vor să meargă la şcoală, dar care abandonează, din cauză că le lipsesc banii necesari rechizitelor, şi nu numai. Neîndoielnic, acesta este şi motivul principal al acţiunii caritabile care se află în derulare, iată!  

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *