Primăria Slobozia „şi-a tras” SRL. Acum vrea şi asociaţi!

Distribuie articolul:

* Aşa au decurs ostilităţile în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al acestei noi structuri organizatorice cu pregnant iz mercantil…


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Primăria Slobozia „şi-a tras” SRL. Acum vrea şi asociaţi!

  1. ))))))))Ce Bobonete şi Văncică….bestială şedinţă…vai mama noastră))Da’ trebuie să spun că azi mi-a plăcut Teculescu…şi Paros))) Da’ n-am înţeles de ce n-au avut majoritate….nu s-au mobilizat usliştii)))Şi juristii sunt de umplutură)))))))))Da’ am râs cu poftă…haz de necaz în”Las Slobozica”))Aştept un nou serial…dar data viitoare duceţi-le şi-o tărie..un şpriţ..c-o să iasă …de.o să moară de ciudă şi Bendeac))))))))))Ale dracu’ fonduri europene….ce dezvoltă imaginaţia)))))))))))D’aia nu vor ai noştri procurori europeni…să nu strice comediile cu fondurile şi societatea de stat-privată))))))))Dacă se legaliza prostituţia…să fi văzut asocieri de CL şi programe posdru pe reconversie şi calificare))))))))))))))))))))

  2. Că Primăria, prin Consiliul Local, vrea să-şi „tragă” o S.R.L., n-ar fi o problemă, fiindcă multe primării au aşa ceva. Problema e cum de juriştii-consilieri au cam tăcut, cei mai guralivi fiind cei fără pregătire juridică.
    Ascultându-i pe directorul Ivanciu şi pe Dan Nedelcu, şi chiar pe dl. Teculescu, mi-am dat seama că nu stăpânesc fenomenul. Actul constitutiv al unei societăţi comerciale poate fi întocmit de orice persoană sub semnătură privată, pe proprie răspundere, Registrul Comerţului nefăcând altceva decât să pună în aplicare hotărârea. Oricum, trebuie desemnată o persoană-administrator, care să răspundă în faţa legii de tot ce mişcă în societatea cu pricina, declaraţia pe proprie răspundere şi specimenul de semnătură, obligatoriu trebuind să fie autentificate sau să primească dată certă chiar de la Registrul Comerţului. În ce priveşte calitatea asociaţilor, ca număr de acţiuni, nu este de competenţa Registrului Comerţului. Dacă societatea a fost deja înfiinţată, orice modificare suportă noi menţiuni ce vor fi înregistrate în Registrul Comerţului, inclusiv crearea vreunui punct de lucru. Dar am înţeles că nu era cazul Cosâmbeşti. După părerea mea, nu cred că e o idee rea, dar mai trebuie „rumegată”, să nu reprezinte un alt chix.

  3. Cătă nesimţire, cât dispreţ şi câtă neruşinare! Merităm să avem conducători ca aceştia. Păcat de unii ca Teculescu, neînţeles şi persiflat de alde Răileanu, şef la mârlănie şi ghiolbănie.

  4. Ca de obicei pesedistii au fost si vor fi niste taranoi comunisti si ghiolbani care cred ca ei taie si spanzura, dupa creierul lor la conserva. Oricum sper sa scapam dracu de voi la urmatoarele alegeri. Ti-ai dracu de competenti ce sunteti !

  5. domnul ivanciu se cam pierde in hatisurile birocratiei. Este greu sa fii bun la toate .ESTE MAI USOR sa dai oamenii afara decat sa plet. Mai nou se pare ca chiar subalternii dinsului faceau afaceri cu fise medicale chiar sub nasul dansului. Oare sa nu fii stiut? Ma indoiesc. Apropo ce s-a mai intimplat cu marele liviu roibu? Mai este salariat la firma?Ca era pe cai mari de nu se mai suporta pe el.Prietenii stiu de ce.Doamna Ghinea mai tineti-ne si pe noi la curent cu cazul Roibu. Tare sunt curios sa vad ce sa mai intimplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *