PD-L Ialomiţa „s-a trezit din morţi”

Distribuie articolul:

Noi, cei pe care  nu a reuşit să ne aservească nici acest partid, am fost, cică, iertaţi. Fapt pentru care i s-a trimis şi redacţiei Ştirea un comunicat de presă. În comunicat, mai marii  PDL Ialomiţa solicită conducerii Consiliului Judeţean Ialomiţa să revină asupra conţinutului unei hotărâri adoptată de către consilierii judeţeni, hotărâre în care se stabilea preţul pentru unele dintre produsele agricole pe care le cultivă boierii ialomiţeni, în majoritatea lor oameni politici şi/sau neamuri ale acestora. Subiectul ar fi putut fi interesant dacă n-am fi ştiut „ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au dorit acest…” partid în care latifundiarii-s „câtă frunză, câtă iarbă”… Cum pe noi ne interesează, mai mult, dacă penalul Marinică Cazacu mai este preşedintele Organizaţiei judeţene Ialomiţa a PDL, trecem peste greşeala de dactilografiere (vezi facsimil!) şi titrăm azi – şi, dacă va fi cazul, titrăm şi mâine-poimâine! – că, în Ialomiţa, OPOZIŢIA este la fel de vinovată ca şi Puterea, fie şi numai pentru faptul că nu face ceea ce trebuie să facă; adică să se opună fărădelegilor (de)săvârşite de către cei ce conduc azi. Scriu  (de)săvârşite gândindu-mă la matrapazlâcurile începute a fi săvârşite de cei din PDL şi desăvârşite azi de către PSD, multe, cu ajutorul PDL. Sigur că am putea considera că acest e-mail este unul de bun augur, el urmând a fi primul dintr-o serie de comunicate de presă ce stau să ne parvină dinspre PD-L. Din păcate, la astfel de sporadice „minuni” noi am mai asistat. Aşa încât, până ce nu vom vedea că OPOZIŢIA face mai mult decât niţică – şi, uneori suspect de „pe după vişin” – gălăgie în Consiliu Local, nu ne entuziasmăm precum fac membri marca(n)ţi şi simpatizanţii lor.


Distribuie articolul:

2 thoughts on “PD-L Ialomiţa „s-a trezit din morţi”

  1. Aşa-zisa opoziţie, probabil, se observă mai mult în cadru instituţional, şi
    aşa de paradă, relaţiile personale fiind excelente între cei de la putere şi
    opoziţia pedelistă de fanfaronadă. „Vocalistul” Paros concertează în oglindă, nu de puţine ori apelând la play-back, probabil datorită orientării ecologiste. Cu asemenea opoziţie de ochii lumii, nu e de mirare că puterea-şi face mendrele cum vrea.

  2. Trebuie spus că pdl are dreptate…la preţurile stabilite de CJ sunt impozitate veniturile brute ale arendatorilor, ce de regulă au de la un hectar până la câteva…puţine,cu o cifră. Dacă se compară preţurile stabilite de CJ, pentru impozitare, cu preţurile din majoritatea facturilor de achiziţii de cereale…diferenţele sunt de peste 40% pentru buget….cum de fapt se întâmplă mereu cu manipularea cursului la euro în ziua de referinţă a acestuia…..ce stabileşte accizele. Un stat hoţ…reprezentat de nemernici la toate nivelurile de reprezentare. Dar ăştia de la pdl…chiar ar fi cazul să tacă….de nu era tembela aia de lege electorală…nu cred că mai era pdl în legislativ.Dar poate câştigă Falcă postul de candidat la prezidenţiale…şă vedem şi noi câţi baptişti şi alte spurcăciuni religioase sunt în ţară))))))))De câştigă Udrea…numărăm curvele))))))))Ce bordel de partid…în sensul de mizerie…că bordelul are şi niţică moralitate prin rolul său social))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *