Primăria Slobozia și-a reluat activitatea cu publicul

Distribuie articolul:

Cetățenii sunt așteptați la ghișeele instituției, unde am luat toate măsurile de siguranță, atât pentru public, cât și pentru personal.

Pentru minimizarea interacțiunii directe și a riscului de răspândire a noului coronavirus, precum și pentru îmbunătățirea securității zonei de încasare, am modificat mobilierul aferent ghișeelor, am montat ecrane de protecție, sertare de transfer numerar și acte, limitatoare de distanță și un sistem audio cu microfoane, boxe și amplificare, de tip interfon, pentru comunicare la ghișeu. Valoarea investiției pentru amenajarea celor două spații, Casierie impozite și taxe și Relații cu publicul, se ridică la 23.240 lei, fără TVA. Accesul în zona de relații cu publicul va fi permis doar persoanelor care poartă mască.

Intituția va funcționa după același program:

Luni-Miercuri: 08:00-16:30

Joi: 08:00-18:30

Vineri:08:00-14:00

Se recomandă contribuabililor ca pentru efectuarea plăților, obținerea certificatelor de atestare fiscală, depunerea declarațiilor fiscale sau altor tipuri de cereri, să utilizeze în continuare metodele alternative (on-line) puse la dispoziție (mai simple și mai sigure) și să evite deplasările la ghișeu.

 

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *