Primăria Feteşti – peste 200 MILIARDE lei vechi pentru străzi

Distribuie articolul:

* În ciuda vremii ce poate să se schimbe de la oră la oră, dar şi a vremurilor ce par nefavorabile investiţiilor, primăria Feteşti a reuşit să „bată palma” cu Statul şi, desigur, constructorul.

Primarul Gheorghe Catrinoiu vrea să afle întreaga suflare a municipiului Feteşti că imediat după încheierea, în luna octombrie, a Contractului au şi început lucrările de modernizare a străzilor care fac obiectul proiectului cu finanţare de la Guvern. Aşa că anunţă cetăţenii că început etapa I a programului de asfaltare şi modernizare a străzilor municipiului Feteşti. Proiectul „Modernizare Străzi în Municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa” a obţinut finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În acest proiect sunt cuprinse străzi ce se întindFETESTI străzi NASPA pe 15 km. Acestea sunt : Berzei, Cimitirului, Curcanilor, Fundătura Carpaţi, Garofiţei, Nicolae Bănescu, Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, Plopilor, Primăverii, Rândunelelor, Stejarului, Taberei, Fabricii, Griviţa, Negru Vodă, Portului, Vasile Alecsandri, Ana Ipătescu, Aurel Vlaicu, Bogdan Vodă, Călugăreni, Crivăţului, Florilor, Muncitorului, FETESTI strazi 4 NASPAPaloşului, Poet Andrei Mureşan, Sarmisegetusa, Ştirbei Vodă, 1 Mai, Cloşca, Dimitrie Cantemir, Matei Corvin, Progresului şi Pescăruş.
Trebuie menţionat faptul că urmează etapa a II– a programului de asfaltare, în care sunt incluse străzile: 1 Iunie, 22 Decembrie, Aleea Vilelor, Armatei, Aviator Petre Cojocaru, Aviaţiei, Bărăganului, Barierei, Bucegi, Cătinei, Ceahlăului, Constantin Brâncoveanu, General Alexandru Averescu, Grâuşor, Independenţei, Liviu Rebreanu, FETESTI strazi 2Matei Basarab, Mihai Viteazul, Mihail Sadoveanu, Movilei, Parcului, Plantaţiei, Plevnei, Prelungirea Grâuşor, Renaşterii, Serei, Soarelui, Spiru Haret, Tineretului, Toamnei, Unirii, Vasile Lupu, Veşniciei şi Vulturului.
Valoarea totală a proiectului este de 20.706.272 lei, din care 19.686.906 de la Guvern prin P.N.D.L. şi 1.019.366 lei din bugetul local. Cele peste 200 de MILIARDE lei vechi reprezintă modernizarea a doar 15 km. Facem această precizare pentru a avea reprezentarea dimensiunii cheltuielilor raportate atât la cantitatea executată din aceşti bani, cât şi calitatea lucrărilor executate de către firma care a câştigat licitaţia, firmă care, înţelegem, a adjudecat pentru mai puţin, respectiv doar 18.287.717 lei, adică puţin peste 180 de MILIARDE lei vechi, ceea ce înseamnă că s-au economisit vreo 25 de miliarde de lei vechi.


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Primăria Feteşti – peste 200 MILIARDE lei vechi pentru străzi

  1. Asta este material publicitar? Intamplator am fost la Fetesti si am vazut si eu unele din aceste minuni infaptuite de cel caruia fostii sai alegatori ii spun Ghita-Porcu Catrinoiu.Asfalt de proasta calitate,portiuni de traseu neturnate,fara borduri si nu in ultimul rand strazi alese pentru modernizare dupa nici o logica,acestea necomunicand intre ele pentru a se realiza un complex unitar,usor de exploatat si de intretinut.Practic treci de pe un drum de pamant pe unul asfaltat ,care se termina tot intr-un drum de pamant,evitandu-se arterele esentiale care le-ar uni si care ,asa cum vad din articol,nu sunt vizate nici in viitor.Poate ca ar trebui sa se intereseze cineva atat de modul de cheltuire a banilor,dar si de respecterea principiilor dupa care astfel de lucrari se fac.

    1. Eu NU public materiale publicitare pentru nici un primar, decât , CEL MULT, în campanie electorală. Am încercat şi eu să scriu un articol aşa cum, de regulă, scriu jurnaliştii care cred că deontologia impune scrieri numai cu informaţie, nu şi cu atitudine din partea gazetarului! Şi văd că seamănă a publicitate :))))))))))

  2. Se fac „M O D E R N I Z A R I „de mântuială .Cine nu crede sa vina in Municipiul Fetesti (zona Fetești sat)sau mai bine zis COMUNA FETESTI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *