Prefectura Ialomiţa declară că are 2 salariaţi cu COVID. Despre DSP nu comunică nimic!

Distribuie articolul:

După luni de zile în care Instituţia Prefectutului ne-a lăsat impresia că „taie frunze la câini” (ca să nu zicem că „freacă menta” de-a ajuns să miroasă a indolenţă) iată că am fost anunţaţi, iar noi înţelegem că „e jale mare” prin birourile pline de salariaţi bine plătiţi. Că, cică, la nivelul Instituției Prefectului „au fost confirmate 2 cazuri Covid-19. Pe cale de consecinţă,

Prefectura face următoarele precizări:

„Din ancheta epidemiologică a rezultat faptul că prima persoană confirmată a revenit din perioada concediului de odihnă. Contacții direcți  au fost carantinați la domiciliu. La nivelul instituției s-a realizat dezinfecția prin nebulizare cu o firmă autorizată a tuturor spațiilor, iar personalul de curățenie a procedat la dezinfecția pavimentelor si suprafețelor cu dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății. Se monitorizează foarte atent persoanele care doresc să intre în instituție, iar accesul este permis doar în situația în care sunt probleme urgente de rezolvat”

Despre toate celelalte cazuri (mai ales despre cele din instituţiile direct subordonate Prefecturii, aşa cum este DSP – locul despre care „pe surse” noi am aflat că au fost deja confirmate 4 cazuri), doamna MANEA Toniţa nu comunică nici un cuvinţel. Sigur că nu ne-aşteptăm ca ditamai doamna prefect să ne comunice. Dar, ştiind că plăteşte un purtător de cuvânt (în persoana doamnei IVAN ELENA) ne-aşteptăm la ceva mai multă transparenţă, informaţie despre ce fac angajaţii plătiţi cu salariile alea de-a dreptul „nesimţite”. Nu de alta, dar nici pe site-ul instituţiei Prefectului şi nici pe cel al DSP nu apare o activitate care să justifice costisitoarea cheltuială bugetară!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *