Ponta, Ciupercă şi cei 40 de preoţi şi alţi politicieni

Distribuie articolul:

ciuperca si pontaIn ziua de 21 septembrie 2014, Catedrala aflată în grija Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor a fost gazda unei „vizite de lucru” a premierului Victor Ponta. Primit cu onorurile care, cică, i se cuvin, înconjurat de subalternii săi pe linie de partid şi de stat, Victor Ponta a asistat, chipurile, la „ceremonia de sfinţire a picturii” Catedralei Episcopale din Slobozia şi nu, aşa cum se bârfeşte, a descins în teritoriu pentru a se asigura că şi preoţimea din judeţul Ialomiţa va da o mână de ajutor la strângerea „recoltei” de voturi atât de necesare pentru ca PSD să intre-n iarnă pregătiţi pentru a avea ce şi din ce mânca… Ce căutau atâtea „mijloace de transport în comun” (autobuze, tanti!) pe drumul care duce către Catedrală? Cine spune că babele şi oamenii bolnavi sau suferinzi din dragoste au venit ca să li se inoculeze în minte şi-n suflet noile tendinţe în ceea ce priveşte imaginile biblice pictate pe pereţii Catedralei, şi pentru că tot au venit, preoţii s-au străduit să le dea drept bonus şi câte-un gând de PSD-izare, pentru ca tot ei să aibă ce „modela” cât e campania electorală de lungă? Uitaţi-vă la domn’ Ciupercă – preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa şi, mai ales, la penala doamnă profesoară Otilia Dumitru! Vedeţi ce mândri sunt că se află alături de Ponta, nu? Mai e cazul să vă spun eu că, astfel, PSD Ialomiţa şi-a scos „pârleala”, prin asta înţelegând purcoiul de bani cheltuiţi cu bisericile construite, ca peste tot în ţară, tot „fără număr” (şi fără de ruşine, cum spun unii) şi aici, în Ialomiţa? P.S.  Nu desluşesc bine dacă ăla de încheie plutonul pe stânga e cumva PENALUL Vasile Zamfir de la Spital. Voi ce credeţi?


Distribuie articolul:

12 thoughts on “Ponta, Ciupercă şi cei 40 de preoţi şi alţi politicieni

  1. „Viitor presedinte,discret si cu bun simt”.Vrei sa spui ca Johannis a fost la Slobozia ascuns discret in multime? Pt ca venirea Pontalaului a bulversat tot ceremonialul,incepand cu Sfanta Liturghie. Taman cand ritualul religios ajunsese la rostirea”Crezului”,un moment deosebit la care participa toti credinciosii intr-un singur glas, un telefon(despre apropierea plagiatorului de Slobozia) i-a electrizat pe toti sefii psd-isti locali, care in frunte cu Ciuperca si Soica au iesit furtunos precipitandu-se pe scarile catedralei de parca orasul ar fi fost bombardat sau cuprins de flacari, starnind nedumerirea patriarhului si a intregii asistente. Apoi toata psd-imea l-a asteptat pe prezidentiabil in fata sediului cu flori si aplauze urmate de poza de grup. Dupa care s-au dus sa prinda credinciosii de la catedrala pana nu se risipesc si astfel sa piarda baia electorala de multime. O adevarata impietate pe care un ortodox adevarat n-ar comite-o. Doar un plagiator mitoman ce se lauda in primavara ca bunica-su era originar din Moscopole,Albania…

  2. Domnule Ponta tocmai ce ati pierdut cateva sute sau chiar o mie de voturi prin prezenta poza de mai sus.Pierderea se regaseste prin prezenta acceptarii in grup a penalului zamfir (cu z mic ca si el ) hulit de un intreg colectiv al spitalului si nu numai.Multumi-ti-i celor care l-au adus acolo.

  3. @beatrice. Dacă şi tu ţi-ai scris numele, chiar pseudonim fiind, cu literă mică, atunci e bine. Chiar crezi că Victor Ponta-l cunoaşte pe acest pişpidel-infractor?! Ce, infractorii n-au voie să se roage pentru iertarea păcatelor, mai ales când sunt cu miile (la păcate mă refer, desigur)?! Problema nu e a premierului, ci a organelor „competente” care tac.

  4. Urata poza….Biserica se face de ras….aduce si copii in costume populare…tembeli de popi securisti!! O sa i vad peste vreo zece ani…cu cine o sa mai tina slujbe…nici in on-line nu o sa se uite lumea…imputitii dracului..creeaza evenimente ..sa vina mamelucul asta psdist …credinciosul sulii…ca parca fara Ponta nu se sfinteau picturile!!

  5. @Danut. Să fim serioşi. Oricare dintre noi, dar strugurii sunt mult prea acri, dacă ar fi fost în această postură politică, ar fi făcut la fel. Nu poţi refuza o invitaţie, chiar cu iz electoral, indiferent din partea cui ar veni. Că popimea e de rahat, asta o susţin de ani buni. Ce, pe timpul comunismului nu popimea era cea care se ruga pentru sănătatea şi viaţa lungă a conducătorilor?! Iată că se duse şi marele turnător Corneanu, la o vârstă destul de înaintată, care, totuşi s-a spovedit enoriaşilor, prezentându-le scuze pentru cei peste patruzeci de ani de turnătorie. Oare unde o ajunge: în RAI UNO sau în RAI DUE?!

  6. @Danut. Aha, de mic ai fost pomanagiu,ha,ha,ha! Unde ai „făcut” şcoala generală, că nu-mi aduc aminte de numele doamnei tale învăţătoare? Să ştii că nu e la mişto.

  7. @ SORIN Păi tu turnai tot ce auzeai pe la club..pe la cârciumă..pe la fântână..pe la pescuit..de unde naiba să auzi tu de învătătoarea mea, spurcatule?)))))))))Io nu mi găsesc postările …dar știu ce scriu..că am hardul mare:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *