Pompierii şi paramedicii SMURD – pregătiri după scenariu…

Distribuie articolul:

În data de 03 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la S.C. Lidl DSCF4041Discount S.R.L. Urziceni, s-a desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren, ce a avut ca temă modul de acţiune a structurilor de intervenţie pentru limitarea şi înlăturarea urmărilor unor situaţii de urgenţă (incendiu urmat de accident de muncă), precum şi verificarea viabilităţii planului de urgenţă internă, planului operativ de intervenţie şi planurilor de cooperare cu celelalte structuri implicate în managementul şi gestionarea situaţiilor de urgenţă.
Pompierii şi paramedicii au acţionat ca şi când în cadrul brutăriei, din cauza defectării sistemului de declanşare de la un cuptor electric, acesta s-a supraîncălzit şi a dus la izbucnirea unui incendiu, ce a cuprins, în scurt timp, toate celelalte cuptoare, rafturile de expunere a produselor de panificaţie şi raioanele învecinate, iar, mai apoi, la unul din depozitele ce aparţin unui mare magazin a avut loc un accident de muncă, respectiv ruperea braţului unui motostivuitor şi prăbuşirea unui palet de produs finit peste doi salariaţi.
La exerciţiu au participat forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, efective ale Poliţiei, Serviciul Judeţean de Ambulanţă – Staţia Urziceni.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.