Poliţiştii au prins alţi hoţi de maşini

Distribuie articolul:

* Poliţiştii cercetează trei tineri de 16, 21 şi 22 de ani, toţi din oraşul Ţăndărei, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat.  Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din oraşul Ţăndărei, bănuiţi că în noaptea de 17/18 septembrie a.c., ar fi sustras un autoturism de pe raza localităţii de domiciliu. Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În fapt, în noaptea de 17/18 septembrie a.c., poliţia a fost sesizată de către un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ţăndărei, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul aflat parcat în faţa locuinţei. Având în vedere aspectele semnalate, o patrulă de siguranţă publică a reuşit identificarea în scurt timp a persoanelor bănuite, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, toţi din oraşul Ţăndărei. Aceştia au fost depistaţi în trafic, în timp ce se deplasau cu autoturismul sesizat ca fiind sustras. Totdată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel care ar fi condus autoturismul ar fi fost tânărul de 16 ani, fapt pentru care acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în noaptea de 16/ 17 septembrie a.c., persoanele depistate ar mai fi sustras un autoturism de pe raza oraşului Ţăndărei, după care l-ar fi abandonat în afara localităţii. Poliţiştii au reuşit recuperarea autoturismelor, care au fost predate părţilor vătămate. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *